19-07-2021

Η επική υπερπαραγωγή «Το πέρασμα» σε Α' τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

Το πέρασμα - The Crossing - Ξένη ταινία

Oι καλύτερες ξένες ταινίες είναι στο  #OpenMyCinema! Την Τρίτη 20 Ιουλίου και την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 21.00, έρχεται στο OPEN σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, η υπερπαραγωγή «TO ΠΕΡΑΣΜΑ», σε δύο μέρη. 

Η ιστορία βασίζεται στο ιστορικό γεγονός της βύθισης του ατμόπλοιου Ταϊπίνγκ το 1949, που χαρακτηρίζεται ως ο αντίστοιχος «Τιτανικός» της Κίνας. Τρία ζευγάρια από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα της δεκαετίας του ‘40 βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στη δίνη ενός εμφυλίου πολέμου και να ανατρέπεται μετά το συγκλονιστικό ναυάγιο του πλοίου Ταϊπίνγκ, στο οποίο θα χάσουν τη ζωή τους 1.500 επιβάτες μαζί με το πλήρωμα. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Τζον Γου (Face/Off, Mission Impossible 2), ενώ πρωταγωνιστούν οι Ζανγκ Ζιγί (Τίγρης και Δράκος), Τακέσι Κανεσίρο, Σονγκ Χι Κίο, Χουάνγκ Σιαόμινγκ. Πλάνα που κόβουν την ανάσα και επικές σκηνές δράσης, σε ένα ιστορικό δράμα που καθηλώνει. Μία πραγματική ιστορία έρωτα και πολέμου σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 21.00. 

Τρίτη 20 Ιουλίου «ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ» 

Τετάρτη 21 Ιουλίου «ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ 2»

Δείτε το τρέιλερ