13-09-2021

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Total Football για την τριγωνική σχέση Άρη-Ολυμπιακού-Νότιγχαμ

Total football - Βόγλης-Ζαφειράτου

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση της μεταγραφής του Λίντσεϊ Ρόουζ στη Λέγκια Βαρσοβίας από τον Ολυμπιακό και όχι από τον Άρη, η οποία γεννά ερωτηματικά για τη σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες, παρουσίασε το OPEN μέσω της εκπομπής “Total Football”.

 Η Κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του OPEN, μάλιστα, συγκέντρωσε 6 ακόμη αντίστοιχες μεταγραφικές κινήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη από το 2018 και μετά που δημιουργούν σκιές γύρω από τη σχέση των δύο ομάδων.

 

ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΟΧΕΙΩΝ, ΜΕ ΞΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ»

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος σχολίασε σχετικά: “Είναι καταφανές ότι υπάρχει η λεγόμενη συγκοινωνία των δοχείων. Μου είναι αρκετά άβολο να μιλάω για συγκοινωνία δοχείων για τον Ολυμπιακό και τον Άρη. Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς και ο Αθλητικός Σύλλογος Άρης δεν είναι εταιρίες. Είναι η ψυχή των οπαδών που βρίσκουν σημεία ταύτισης. Γι’ αυτό μου είναι πιο εύκολο να μιλάω για συγκοινωνία του κυρίου Καρυπίδη και του κυρίου Μαρινάκη. Στη ζωή προφανώς ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Ο εχθρός του Άρη είναι ο ΠΑΟΚ, ο εχθρός του ΠΑΟΚ είναι ο Ολυμπιακός άρα ο φίλος του Ολυμπιακού είναι ο Άρης, δεν ξενίζει αυτό. Επίσης, Πανιώνιος είμαι, έχω κατανόηση τι σημαίνει να θέλω και να μην έχω τη δυνατότητα την οικονομική και να με πλευρίζει αυτός που έχει τη δυνατότητα να με βοηθάει, φυσικά έναντι μελλοντικών ανταλλαγμάτων, γιατί στη ζωή κανείς δεν χαρίζει σε κανέναν ούτε τον πυρετό του. Όλα αυτά είναι κατανοητά. Εκείνο που με ξενίζει λιγάκι είναι το φόρα παρτίδα. Όταν ως οπαδός του Πανιωνίου, και όχι ως δημοσιογράφος, είχα μάθει ότι ο Καμερουνέζος διεθνής σέντερ μπακ Γιάγια Μπανανά έπαιζε σε εμάς αλλά από την κορυφή ως τα νύχια ήταν παίκτης του Ολυμπιακού μούδιασα και ντράπηκα και λέω «όσο γίνεται να το κρύψουμε κάτω από το χαλί». Να μην φανεί, να μην το μάθει κανείς, δεν το είπα ούτε στον γιο μου. Εδώ βλέπω κάτι άλλο που δεν το θεωρώ αμέλεια ή αδεξιότητα, το θεωρώ στρατηγική.