13-09-2021

Το OPEN και ο ΔΕΣΜΟΣ στέκονται δίπλα στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές

Δεσμός

Οι δικές μας στιγμές στο OPEN είναι γεμάτες κατανόηση, αγάπη και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Πιστό στις αξίες του και στην κοινωνική του διαδρομή το OPEN δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο μπροστά στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας.

 

Οι φλόγες έσβησαν και άφησαν πίσω τους τον όλεθρο, η αγάπη όμως μένει άσβεστη και μπορεί να φέρει πίσω τα χαμόγελα στα πρόσωπα των συνανθρώπων μας.

 

Το OPEN, σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, στέκεται δίπλα σε όσους επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα και καλεί όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν για τον σκοπό αυτό να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.desmos.org

 

Επιλέγοντας «ΔΩΡΕΑ» από την αρχική σελίδα του site του ΔΕΣΜΟΥ, μπορείτε να προσφέρετε εύκολα και άμεσα, με ηλεκτρονική κατάθεση το ποσό που επιθυμείτε για την ενίσχυση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

 

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό  Alpha Bank IBAN: GR1101401240124002002007025, Δικαιούχος: ΔΕΣΜΟΣ Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο

 

Και στις δύο περιπτώσεις, στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται ο όρος «Πυρκαγιές 2021».

 

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί για να αποκατασταθούν οι ζημιές και να ξαναγεννηθεί «ζωή» στις πληγείσες περιοχές. Κάθε συνεισφορά έχει σημαντική αξία.

 

«Οι φλόγες έσβησαν, η αγάπη μένει άσβεστη»

#Open_Oi_Dikes_Mas_Stigmes

Δείτε το τρέιλερ

Σχετικά με το ΔΕΣΜΟ


Ο ΔΕΣΜΟΣ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα. Για να το πετύχει αυτό συνεργάζεται στενά αφενός με δωρητές του ιδιωτικού τομέα, αφετέρου με πάνω από 800 φορείς και κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας ενεργά το έργο τους και αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που εστιάζονται στους εξής τομείς: Κοινωνική Πρόνοια, Οικοδόμηση Ενός Καλύτερου Μέλλοντος, Υγεία, Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση Κρίσεων.
Ο ΔΕΣΜΟΣ, ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα, και από το 2013 λειτουργεί γραφείο και στη Θεσσαλονίκη. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.desmos.org