14-09-2021

Ο δεύτερος κύκλος του NARCOS απόψε στο OPEN

Narcos - Season 2

Πρεμιέρα απόψε για τον δεύτερο κύκλο του «NARCOS» στο OPEN 

Ο δεύτερος κύκλος της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς NARCOS κάνει πρεμιέρα σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, απόψε Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 23:30 στο OPEN, με διπλό επεισόδιο. 

Ο Πάμπλο Εσκομπάρ, ο αδιαμφισβήτητος πλέον αρχηγός του «καρτέλ του Μεντεγίν», μετά την εντυπωσιακή δραπέτευσή του από τη φυλακή, βρίσκει καταφύγιο στα απρόσιτα δάση της Κολομβίας. Το κυνήγι για τη σύλληψή του από τον πράκτορα Στιβ Μέρφι και τη Δίωξη Ναρκωτικών είναι σε εξέλιξη. Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Μόνο αίμα… 

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα το NARCOS μεταφέρει στις οθόνες τη βίαιη ιστορία του διεθνούς εμπορίου ναρκωτικών μέσα από την άνοδο και πτώση των πιο επικίνδυνων και αδίστακτων «βαρόνων», τις τρομερές μάχες των τοπικών και διεθνών υπηρεσιών Δίωξης Ναρκωτικών με τα καρτέλ, αλλά και τα ωμά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ τους. 

Μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή κινηματογραφικών διαστάσεων που κατέκτησε κοινό και κριτικούς, ενώ διακρίθηκε σε πλήθος βραβεύσεων – μεταξύ άλλων υπήρξε υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής σειράς και καλύτερου αντρικού ρόλου. 

Στη σειρά NARCOS πρωταγωνιστούν οι Βάγκνερ Μόουρα, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Πέντρο Πασκάλ, Τζοάννα Κρίστι, Μορίς Κόμτε, Αντρέ Μάτος, Νταμιάν Αλκαζάρ, Πολίνα Γκαϊτάν, κ.α. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Κρις Μπρανκάτο, Κάρλο Μπερνάρ, Ντουγκ Μίρο. 

«NARCOS», πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο απόψε Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 23.30 στο OPEN, με διπλό επεισόδιο.