15-09-2021

Συναρπαστικές ξένες ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

Winchester: Το σπίτι των φαντασμάτων - Winchester - Ξένη ταινία

Συναρπαστικές ξένες ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

Ο μαγικός κόσμος του κινηματογράφου έρχεται κάθε μέρα στο OPEN, με καθηλωτικές ταινίες, αγαπημένους ηθοποιούς και ξεχωριστές ερμηνείες.


Ένας συναρπαστικός κόσμος γεμάτος δράση, συγκίνηση, περιπέτεια, γέλιο, αγωνία και  έρωτα έρχεται κάθε βράδυ στις οθόνες μας. Αυτή την εβδομάδα τέσσερις συναρπαστικές ξένες ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Απόψε, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 η ξένη ταινία δράσης «CROWN VIC: ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN, με τους Λουκ Κλάιντανκ, Τόμας Τζέιν, Μπρίτζετ Μόιναχαν και Ντέιβιντ Κράμχολτζ.

Crown Vic - Ξένη ταινία

Μια νυχτερινή περιπολία στην περιοχή του Λος Άτζελες με τον βετεράνο αστυνομικό Ρέι Μάντελ και τον φιλόδοξο νεοσύλλεκτο Νικ Χόλαντ, θα έχει μια απροσδόκητη εξέλιξη, όταν διαπιστώσουν ότι για να ελέγξουν τις συμμορίες που πολεμούν εναντίον τους θα χρειαστούν κάτι πολύ περισσότερο από το περιπολικό Crown Victoria και τις λεπτές ασπίδες προστασίας που τους παρέχει το Τμήμα. 

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00 η δραματική ταινία «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ» με τους Μάιλς Τέλερ, Χάλεϊ Μπένετ, Τζο Κολ, Έιμι Σούμερ και Σκοτ Χέιζ, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN.

 Thank You For Your Service - Ξένη ταινία

 

Βασισμένη στο χρονικό του δημοσιογράφου Ντέιβιντ Φίνκελ, η ταινία  κατέκτησε κοινό και κριτικούς για την προσέγγιση του θέματος αλλά και για τις ερμηνείες. Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών που έχει επιστρέψει στην πατρίδα από το Ιράκ, προσπαθεί να επανενταχθεί στην καθημερινότητα ως πολίτες. Οι αναμνήσεις και τραυματικές εμπειρίες όμως που κουβαλούν, απειλούν να καταστρέψουν τη ζωή τους τώρα, παρόλο που άφησαν το πεδίο της μάχης πίσω τους αρκετό καιρό πριν.

 

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 23.30 το δραματικό θρίλερ «ΟΙ ΧΗΡΕΣ»  έρχεται στο OPEN σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.  Με ένα all-star-cast πρωταγωνιστών, τη σκηνοθετική υπογραφή του Στιβ ΜακΚουίν (12 Χρόνια Σκλάβος) και σενάριο της Γκίλιαν Φλιν (Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε), ένα θρίλερ χαρακτήρων και καταστάσεων που κόβει την ανάσα. Η ταινία ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, διακρίθηκε σε πλήθος βραβεύσεων, ενώ σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

 Οι χήρες - Widows - Ξένη ταινία

Τέσσερις γυναίκες στο Σικάγο που το μόνο που τις συνδέει είναι τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από την εγκληματική τους δράση, αποφασίζουν να σταθούν στα δικά τους πόδια με τους δικούς τους όρους. Για να το καταφέρουν, όμως, θα πρέπει να «λερώσουν» τα χέρια τους με τρόπο που θα βρίσκει σύμφωνες και τις τέσσερις. Κάτι που όμως δε φαίνεται να είναι εύκολο.

 

Πρωταγωνιστούν: Βαϊόλα Ντέιβις, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Σίνθια Ερίβο, Κόλιν Φάρελ, Λίαμ Νίσον, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Ντάνιελ Καλούγια

 

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 23.45 θα προβληθεί η ταινία τρόμου «WINCHESTER: ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

 Winchester: Το σπίτι των φαντασμάτων - Winchester - Ξένη ταινία

Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα της ομώνυμης ιστορικής κατοικίας του Σαν Χοσέ, με την οσκαρική Έλεν Μίρεν στο ρόλο της θρυλικής ιδιοκτήτριας.

 

Σε ένα στοιχειωμένο σπίτι έξω από το Σαν Φρανσίσκο χτισμένο υπό τις οδηγίες της Σάρα Ουίντσεστερ με στόχο να φυλακίσει εκατοντάδες πνεύματα που διψούν για εκδίκηση, η επίσκεψη του εκκεντρικού γιατρού, Έρικ Πράις, στην Σάρα και την ανιψιά της, θα προκαλέσει το πιο τρομακτικό από αυτά να πάρει την ιδιοκτήτρια στην άλλη πλευρά του κόσμου.

 

Πρωταγωνιστούν: Έλεν Μίρεν, Τζέισον Κλαρκ, Σάρα Σνουκ  

 

 

 

Οι καλύτερες ξένες ταινίες είναι OPEN σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση!