22-09-2021

O τρίτος κύκλος του Narcos απόψε στο OPEN σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

Narcos - Season 3 - Ξένη σειρά

Πρεμιέρα απόψε για τον τρίτο κύκλο του «NARCOS» στο OPEN

 

 

 

Ο τρίτος κύκλος της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς NARCOS κάνει πρεμιέρα σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, απόψε Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 23:30 στο OPEN, με διπλό επεισόδιο. 

Με τον Πάμπλο Εσκομπάρ πλέον νεκρό, το καρτέλ του Κάλι είναι ο νέος κυρίαρχος του παιχνιδιού στο εμπόριο ναρκωτικών της Κολομβίας. Στόχος τους είναι να εξαπλώσουν τη δύναμή τους σε όλη την Αμερική. Για να το καταφέρουν, θα προσκαλέσουν νέους παίχτες, ανάμεσά τους και το αδίστακτο «καρτέλ της Βόρειας Κοιλάδας» του Μεξικού…

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα το NARCOS μεταφέρει στις οθόνες τη βίαιη ιστορία του διεθνούς εμπορίου ναρκωτικών μέσα από την άνοδο και πτώση των πιο επικίνδυνων και αδίστακτων «βαρόνων», τις τρομερές μάχες των τοπικών και διεθνών υπηρεσιών Δίωξης Ναρκωτικών με τα καρτέλ, αλλά και τα ωμά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ τους. 

Μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή κινηματογραφικών διαστάσεων που κατέκτησε κοινό και κριτικούς, ενώ διακρίθηκε σε πλήθος βραβεύσεων – μεταξύ άλλων υπήρξε υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής σειράς και καλύτερου αντρικού ρόλου. 

Στη σειρά NARCOS πρωταγωνιστούν Πέντρο Πασκάλ, Ντάμιαν Αλκαζάρ, Αλμπέρτο Άμαν, Φρανσίσκο Ντένις, κ.α. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Κρις Μπρανκάτο, Κάρλο Μπερνάρ, Ντουγκ Μίρο.

 

«NARCOS», πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο απόψε Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 23.30 στο OPEN, με διπλό επεισόδιο.