23-09-2021

Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καθημερινά στο OPEN

Κάθε μέρα chef - Βαγγέλης Δρίσκας

«Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα»

 

Ο Βαγγέλης Δρίσκας καθημερινά στις 14.00 στο OPEN,  μοιράζεται τις αγαπημένες του συνταγές και δίνει τις συμβουλές του για πεντανόστιμα πιάτα.

 

Στην ανανεωμένη του κουζίνα κυριαρχεί ένα μεγάλο παράθυρο με θέα στη φύση για να μοιραστεί με τους τηλεθεατές την αγάπη του για τη μαγειρική.

 

Σε κάθε εκπομπή, δίνει την απάντηση στο ερώτημα «Τι θα μαγειρέψω σήμερα;», ανακαλύπτει τις πιο ξεχωριστές συνταγές από την «Ελληνική Κουζίνα», προτείνει «Νόστιμα και Υγιεινά» πιάτα, στρώνει με νοστιμιές το «Κυριακάτικο Τραπέζι», εφαρμόζει νέες τεχνικές και συστήνει νέα υλικά μέσα από το «Δοκίμασε κάτι Νέο» και φυσικά παραδίδει μαθήματα μαγειρικής στο «Driskas test Kitchen». Σε κάθε επεισόδιο έχει μία γλυκιά ιδέα για αρχάριους και προχωρημένους στη «Ζαχαροπλαστική για όλους», ταξιδεύει στις κουζίνες του κόσμου με τα «Αγαπημένα Έθνικ» και δίνει λύσεις για τις ξεχωριστές διατροφικές ομάδες στην ενότητα «Μαγειρεύοντας χωρίς…».

 

Στο σημερινό επεισόδιο του «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα», στην ενότητα «Τι να μαγειρέψω σήμερα;» ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει πρωτότυπη μακαρονάδα φούρνου cheeseburger, ενώ στη στήλη «Ελληνική κουζίνα» ετοιμάζει σαρδέλες παντρεμένες με σκορδαλιά παντζαριών. Στην ενότητα «Αγαπημένα έθνικ» μαγειρεύει κινέζικο κοτόπουλο με λεμόνι, μέλι και τζίντζερ και στην «Ζαχαροπλαστική για όλους» δείχνει όλα όσα χρειάζονται για ένα λαχταριστό κέικ μήλου στο τηγάνι!

 

Αύριο Παρασκευή στις 14.00 στο «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» στην ερώτηση «Τι να μαγειρέψω σήμερα;» ο αγαπημένος chef απαντά αφράτα τυροκούλουρα μπριός στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς! Στην ενότητα «Ελληνική κουζίνα» ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα, μία πίτα με ξεχωριστή νοστιμιά. Στην ενότητα «Νόστιμα και υγιεινά» ετοιμάζει μία σαλάτα φασολιών καπρέζε. «Ζαχαροπλαστική για όλους» στη συνέχεια και ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει βήμα- βήμα μαρέγκα με ανάλαφρη lemon curd.

 

«Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα», καθημερινά στις 14:00 στο OPEN.