04-10-2021

Πρεμιέρα σήμερα για την απόλυτη ταξιδιωτική εκπομπή γαστρονομίας «DAVID ROCCO», σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

DAVID ROCCO

«DAVID ROCCO» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

 

Πρεμιέρα σήμερα στις 16:30

 

 

«DAVID ROCCO», η απόλυτη ταξιδιωτική εκπομπή γαστρονομίας κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 16:30 και θα προβάλλεται καθημερινά  Δευτέρα- Παρασκευή στο OPEN.

Μια σειρά «απολαυστικών» αποδράσεων στους πιο αναπάντεχους προορισμούς με οδηγό τον διάσημο Καναδό σεφ Ντέιβιντ Ρόκκο. Πρωτόγνωρες γεύσεις, άγνωστα αρώματα, χρώματα και τοπία κινητοποιούν τον Ντέιβιντ Ρόκκο να φτάσει ακόμα και… στην άλλη άκρη της Γης, για να τα εξερευνήσει και να βυθιστεί σε νέες γαστρονομικές εμπειρίες. Όλα αυτά, φυσικά, μέσα από τις συναντήσεις του με τους ντόπιους κατοίκους, που είναι πρόθυμοι να  μοιραστούν τα δικά τους μυστικά «καλής ζωής». O Ντέιβιντ Ρόκκο, ταξιδεύει σε πανέμορφα μέρη σε όλο τον κόσμο και μας μεταφέρει την κουλτούρα και τις αγαπημένες συνήθειες των κατοίκων τους. 

Σήμερα στις 16:30 κάνει πρεμιέρα ο πρώτος κύκλος της σειράς με προορισμό την μοναδική Ιταλία. Στο «DAVID ROCCO’S DOLCE ITALIA», ο Ντέιβιντ Ρόκκο επιστρέφει στην Ιταλία και τη συναρπαστική κουλτούρα της. Επισκέπτεται για πρώτη φορά πόλεις και περιοχές που πάντοτε θαύμαζε, αλλά δεν είχε την ευκαιρία να τις γνωρίσει από κοντά.  Από το κοσμοπολίτικο Μιλάνο, στα μεσαιωνικά κανάλια της Βενετίας και από εκεί στην «Αιώνια Πόλη», τη Ρώμη, με ενδιάμεσες στάσεις σε συναρπαστικές πόλεις και χωριά, ο Ντέιβιντ Ρόκκο προσπαθεί να συλλάβει τον τρόπο που οι Ιταλοί γιορτάζουν της ζωή και κυρίως την «καλή ζωή» μέσα από το καλό φαγητό, το χιούμορ, το πάθος και τον αυθορμητισμό τους… 

«DAVID ROCCOS DOLCE ITALIA», πρεμιέρα σήμερα στις 16:30 και καθημερινά Δευτέρα- Παρασκευή στο OPEN.