04-10-2021

Πρεμιέρα για τις «Απλές Κουβέντες», απόψε στις 00:30 στο OPEN, με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Μαυρίδη.

Απλές κουβέντες - Θέμης Καλόγηρος, Σπύρος Ανδριανός, Χρήστος Παπανίκας

Τους γνωρίσαμε από τις εκπομπές τους στο You Tube, αλλά και από τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης τα οποία παραδίδουν. Οι Men of Style έρχονται στο OPEN και μιλάνε με «Απλές Κουβέντες».

  Ο Σπύρος Ανδριανός, ο Χρήστος Παπανίκας και ο Θέμης Καλόγηρος, ή αλλιώς οι Μen of Style, παρουσιάζουν τη νέα εκπομπή του OPEN «Απλές Κουβέντες» και μιλάνε για τα θέματα που μας απασχολούν, εστιάζοντας κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις, είτε πρόκειται για επαγγελματικές, είτε φιλικές, είτε φυσικά για προσωπικές σχέσεις.

Κάθε εβδομάδα υποδέχονται στο studio έναν καλεσμένο και σε ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον, το οποίο θυμίζει ραδιοφωνικό booth, ασχολούνται με θέματα αυτοβελτίωσης κάνοντας μαζί με τον καλεσμένο τους μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.

   Απόψε, στην πρεμιέρα έρχεται ο Γιώργος Μαυρίδης και αποκαλύπτει πόσο άλλαξε τη ζωή του η οικογένειά του, αλλά και πώς έκανε την πρόταση γάμου στην γυναίκα του Κρίστι, ενώ παραδέχεται ότι βρίσκεται στην καλύτερη του φάση.

  Ακόμα μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί, περιγράφει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, την απόφασή του να σταματήσει να κάνει ο ίδιος τατουάζ αλλά αναφέρεται και στα επόμενα του βήματα πίσω αλλά και μπροστά από την κάμερα, που τόσο πολύ αγαπάει.

           

 

Οι «Απλές Κουβέντες» κάνουν πρεμιέρα απόψε στις 00:30 στο OPEN,

με καλεσμένο τον Γιώργο Μαυρίδη.