05-10-2021

Οι UEFA Nations League finals παίζουν στο OPEN

uefa nations league - Τελικοί

Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του Οκτωβρίου έρχεται αυτή την εβδομάδα στο OPEN, μέσα από τέσσερις μεταδόσεις που θα καθηλώσουν τους φιλάθλους!

Τέσσερις ελίτ Εθνικές ομάδες της Ευρώπης, η Ιταλία, η Ισπανία, το Βέλγιο και η Γαλλία, διεκδικούν στα γήπεδα της Ιταλίας το τρόπαιο του UEFA Nations League.

 

Η αρχή της ποδοσφαιρικής πανδαισίας στο OPEN θα γίνει την Τετάρτη 6/10 με τον πρώτο ημιτελικό, Ιταλία-Ισπανία.

Στις 21:45 ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα περιγράψει σε ζωντανή σύνδεση με το «San Siro» στο Μιλάνο, τη μονομαχία της οικοδέσποινας και Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ιταλίας, με την ανανεωμένη Ισπανία, που βρίσκεται στον όμιλο της Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Την Πέμπτη 07/10, την ίδια ώρα, ο Πάνος Βόγλης θα είναι στην περιγραφή του δεύτερου ημιτελικού που θα διεξαχθεί στο «Juventus Stadium» του Τορίνο. Το πανίσχυρο Βέλγιο του Ντε Μπρόινε και του Λουκάκου που βρίσκεται στην 1η θέση του ranking της FIFA θα αντιμετωπίσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία, του Πογκμπά και του Εμπαπέ.

 

Και τις δύο ημέρες, στις 21:00, θα προβληθούν εκπομπές pre game show με αποκλειστικές συνεντεύξεις από ανθρώπους του ποδοσφαίρου που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα και κατάγονται από τις χώρες που παίζουν στα ημιτελικά, δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές, καθώς και ρεπορτάζ για την Εθνική Ελλάδας, ενόψει των κρίσιμων αγώνων με Γεωργία και Σουηδία, που επίσης θα μεταδοθούν απευθείας από το OPEN, το Σάββατο 9/10 στις 19:00 και την Τρίτη 12/10 στις 21:45 αντίστοιχα.

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Nations League θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/10 στις 21:45 και θα μεταδοθεί από το OPEN σε περιγραφή του Μανώλη Σφακάκη, ενώ την ίδια ημέρα στις 16:00 ο Γιώργος Τσαντάκης θα περιγράψει τον μικρό τελικό.

 

4+2 πολύ σπουδαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις μέσα σε μία εβδομάδα στο OPEN, που πρωταγωνιστεί και στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα!

#eisaiOPEN

#OPENtv