05-10-2021

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην Τελευταία ώρα

Τελευταία ώρα - Ελληνική σειρά

Πρεμιέρα έκανε χθες η νέα καθημερινή σειρά του OPEN «Η Τελευταία Ώρα» και οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι καταιγιστικές. Οι έρευνες για το δυστύχημα συνεχίζονται, ενώ η Έλλη δεν μπορεί να ξεχάσει τι έγινε. Η συμπεριφορά της προβληματίζει τους δικούς της ανθρώπους που προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Ο Αλέξης προσπαθεί να βρει το μενταγιόν και ο Μάρκος είναι στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

«Η Τελευταία Ώρα» κάθε μέρα στις 17:50 στο OPEN. 

 

Τρίτη 5 Οκτωβρίου στις 17:50

 

Το ατύχημα έχει σοκάρει την Έλλη, που δεν μπορεί να διαχειριστεί την λάθος απόφαση που πήραν. Είναι αποφασισμένη να αλλάξει τα πράγματα, όμως κάθε της προσπάθεια συναντάει πολύ μεγάλη αντίσταση. Στην Κύπρο η Λουκία και ο Αντρέας έχουν καλέσει σε γεύμα την Μαρίνα και τον Νικόλα όταν ένα μήνυμα που στέλνει η Λουκία στην Έλλη δεν παραδίδεται και αρχίζει ανησυχεί. Τα παιδιά αποφασίζουν να κρατήσουν το μυστικό τους, να διακόψουν τις διακοπές και να επιστρέψουν στην Ρόδο, όταν η Έλλη συνειδητοποιεί πως έχουν αφήσει πίσω τους κάτι που μπορεί να καταστρέψει τα πάντα.

 

 

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 17:50

 

Ο Αλέξης πηγαίνει στον τόπο του δυστυχήματος για να βρει το μενταγιόν. Η Έλλη πιέζεται να αποκρύψει το δυστύχημα, καθώς η Κάτια και Αλέξης συνεχίζουν να την απειλούν.  Η Άσπα σκέφτεται έναν τρόπο να ελέγξει την κατάσταση προτού ξεφύγει εντελώς. Ο Νικόλας παίρνει μια απόφαση για την ανάληψη του πάρκου. Παράλληλα, η Μαρίνα και ο Ανδρέας πάνω σε έναν τσακωμό αποκαλύπτουν ένα μυστικό. Η Έλλη μαθαίνει για τον θάνατο της Κατερίνας και επαναπροσδιορίζει τις αποφάσεις της. Η Κάτια και ο Αλέξης καταστρώνουν το σχέδιο επιστροφής τους στην Κύπρο. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία εντείνει τις προσπάθειές της για να βρει ποιοι ευθύνονται για το δυστύχημα, και φαίνεται να πλησιάζει σε μια σημαντική ανακάλυψη… 

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 17:50 

Ο αστυνόμος Τσαγκαράκης συνεχίζει την έρευνα του για να μάθει περισσότερα για το μενταγιόν και τί μπορεί να συμβολίζει στην υπόθεση. Τα παιδιά επιστρέφουν από την Ρόδο και η ατμόσφαιρα είναι φανερά τεταμένη. Η Λουκία και ο Ανδρέας αντιλαμβάνονται πως κάτι έχει συμβεί, όμως η Κάτια και η Έλλη μένουν πιστές στην ιστορία τους. Ο Νικόλας βρίσκει ένα επικίνδυνο μήνυμα στο κινητό της Μαρίνας. Η Έλλη βασανίζεται φανερά με την ανάμνηση από το ατύχημα, και η αστάθειά της προκαλεί άγχος στην Κάτια και τον Αλέξη. Στο νοσοκομείο η Σίλια παίρνει ένα ρίσκο για να αποσπάσει πληροφορίες από την Ζωή.  

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 17:50 

Η Έλλη γυρίζει στο σπίτι και στο αγαπημένο της πιάνο, όμως τίποτα δεν μπορεί να την κάνει να ξεχάσει. Ο Μάρκος σε κωματώδη κατάσταση έχει μια ονειρική επικοινωνία με την Κατερίνα. Η Ζωή βομβαρδίζεται από ανθρώπους που προσπαθούν να της αποσπάσουν πληροφορίες για το ατύχημα. Η Λουκία βλέπει τα κορίτσια απόμακρα και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Ανδρέας περνάει από συνέντευξη τον Δαμιανό ενώ ο Νικόλας τους διακόπτει με άγριες διαθέσεις, μετά την κίνηση του Ανδρέα στην Μαρίνα. Την στιγμή που η κατάσταση του Μάρκου φαίνεται ελπιδοφόρα, η Ζωή μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό και καταρρέει.