08-10-2021

Τι θα δούμε απόψε στο «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» - Δείτε το τρέιλερ

Σ αγαπάω μεν αλλά, σκηνές 4ου επεισοδίου

Το  «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» έρχεται απόψε στις 20.00 στο OPEN

με ένα απολαυστικό επεισόδιο

Απόψε στις 20.00 στο OPEN, ο Παύλος και η Δάφνη προσπαθούν να κερδίσουν λίγο χρόνο για τον εαυτό του ο καθένας, αλλά τίποτα δεν είναι με το μέρος τους….. 

Πόσο πιεστικό είναι να μένουν δυο άνθρωποι κολλημένοι και να μην έχουν τον δικό τους χώρο; Ο Παύλος το μόνο που θέλει είναι να μείνει δυο μέρες μόνος στο σπίτι. Η Δάφνη θέλοντας ένα μικρό διάλειμμα φεύγει με την Ηλιάνα για Σαββατοκύριακο. Μοιάζει μια ευχάριστη ανάπαυλα. Είναι όμως έτσι; Σ’ αφήνουν οι φίλοι και οι συνεργάτες να ηρεμήσεις ποτέ; Τι γίνεται όταν στο σπίτι σου έρχονται οι πάντες και ο μπαμπάς σου σού τρώει τη δουλειά; Όταν στο σπα σού σπάνε τα νεύρα; Και το χειρότερο όταν ο Μωυσής δεν ακούει καλά την εντολή του Θεού;…. 

Η συνέχεια στις οθόνες απόψε στις 20.00 στο OPEN. 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

 

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» απόψε στις 20:00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ