14-10-2021

Το Σ’αγαπάω μεν… αλλά» «ροκάρει» δυνατά απόψε στις 20.00

Σ αγαπάω μεν αλλά, σκηνές 5ου επεισοδίου

Το  «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» «ροκάρει» δυνατά…

απόψε στις 20.00 στο OPEN

με ένα απολαυστικό επεισόδιο.

 

Ένα ροκ συγκρότημα κάνει απόψε την εμφάνισή του στο «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» και φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Απόψε, η Δάφνη ανακοινώνει στον Παύλο ότι είναι έγκυος την ίδια ώρα που εμφανίζεται πάνω απ’ το διαμέρισμά τους μια φασαριόζικη heavy metal μπάντα. Ο Μάκης αποφασίζει να κάνει στροφή στην καριέρα του και συμμετέχει σ’ ένα διαγωνισμό για στίχους, αλλά η νέα του επαγγελματική προοπτική δεν ενθουσιάζει καθόλου την Ρία η οποία τον διώχνει απ’ το σπίτι. Έτσι, βρίσκει καταφύγιο σε μια γκαρσονιέρα που νοικιάζει ο Παύλος για να κάνει αντίποινα στη μπάντα, όμως τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή όταν στην ιστορία περιπλέκονται η εγκυμοσύνη, ένα συγκρότημα που συμμετείχε παλιά ο Οδυσσέας και μια διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια… 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» απόψε στις 20:00 στο OPEN