15-10-2021

Σ' αγαπάω μεν... αλλά: Τι θα δούμε απόψε

Σ αγαπάω μεν... αλλά - Σκηνές 6ου επεισοδίου

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέες περιπέτειες

απόψε στις 20.00 στο OPEN

 

 

Απόψε στις 20.00 στο OPEN οι ήρωες του «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» προσπαθούν μάταια να βάλουν μία τάξη στην καθημερινότητά τους και κάπου εκεί ξεκινάνε και οι παρεξηγήσεις.

 

Όταν αποφασίζουν δυο άνθρωποι να ζήσουν μαζί πρέπει να μοιράζονται και τις δουλειές του σπιτιού στο οποίο ζούνε, ή μήπως όχι; Υπάρχουν ειδικές δουλειές για άντρες και άλλες για γυναίκες; Και το σούπερ μάρκετ σε ποια κατηγορία ανήκει; Η Δάφνη αποφάσισε να τσεκάρει τον καταμερισμό εργασίας και κατάλαβε πόσο λάθος είναι. Ο Μάκης δε θέλει να μοιραστεί τα μυστικά του με τη Ρία. Ο Οδυσσέας κατάλαβε πώς ούτε η Νίνα, ούτε η Ηλιάνα ξέρουν διαίρεση. Και μία ηθοποιός έδειξε στον Δάνο πώς πρέπει να μοιράζονται οι ατάκες σ’ ένα κείμενο.

 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

 

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» απόψε στις 20:00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ