18-10-2021

Ο Στέφανος Ξενάκης απόψε στις Απλές κουβέντες

Απλές κουβέντες Στέφανος Ξενάκης

Οι «Απλές κουβέντες» υποδέχονται τον συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη, απόψε στις 00:45 στο OPEN.

Ο γνωστός συγγραφέας και ομιλητής Στέφανος Ξενάκης μιλάει στον Σπύρο, στον Χρήστο και στον Θέμη για την αυτοβελτίωση αλλά και για την έννοια της ευτυχίας.

Αποκαλύπτει μάλιστα πως το ταξίδι του στην αυτοβελτίωση ξεκίνησε όταν έπρεπε να μείνει επτά μήνες σε υποχρεωτική αφωνία.

Ακόμα μιλάει για το πώς κατάφερε να γίνει το εκδοτικό φαινόμενο που είναι σήμερα, ποιες δυσκολίες και προκλήσεις κλήθηκε να αντιμετωπίσει και πώς, μέσα από την επιτυχία του βιβλίου του στην Ελλάδα, ξεκίνησε ένα νέο ταξίδι με την έκδοση και μετάφρασή του σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Όταν η συζήτηση φτάνει στο κεφάλαιο οικογένεια, ο Στέφανος Ξενάκης περιγράφει τη σχέση του με τους γονείς του, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του, ως παιδί ιδιοκτησίας της μητέρας του. Αναφέρεται όμως και στην σχέση του με τις κόρες του και θίγει το θέμα «συνεπιμέλεια», στο οποίο μάλιστα συμμετέχει ενεργά.

Τέλος, εξηγεί γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και αποκαλύπτει τις τρεις καλύτερες συνήθειες που υιοθέτησε ο ίδιος και συντέλεσαν στο να αλλάξει ριζικά η καθημερινότητά του και, συνεπώς, η ζωή του.

Κλείνοντας η εκπομπή, αφιέρωσε ένα ιδιαίτερο απόφθεγμα για την εκπομπή των Men of Style.

Οι «Απλές Κουβέντες» by Men of Style απόψε στις 00:45, στο OPEN, με καλεσμένο τον Στέφανο Ξενάκη.