25-10-2021

Το Familiar έρχεται σε νέα μέρα και ώρα

Familiar - Μαρία Ματσούκα, Πέννυ Μπαλτατζή - Δελτίο τύπου

Το «Familiar» έρχεται σε νέα μέρα και ώρα

 

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15:00 στο OPEN

 

Η Μαρία Ματσούκα και η Πέννυ Μπαλτατζή σε εξομολογήσεις καρδιάς αυτή την εβδομάδα στο «Familiar»

 

Το «Familiar» συνεχίζει δυναμικά σε νέα μέρα και ώρα, με καινούργια απολαυστικά επεισόδια. Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15.00 στο OPEN, η Μυρτώ Κάζη και ο Ετεοκλής Παύλου μας κρατάνε την καλύτερη συντροφιά με θέματα που μας απασχολούν και με αγαπημένους καλεσμένους που μοιράζονται με την εκπομπή τις δικές τους εμπειρίες. 

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου στις 15.00 η Μυρτώ και ο Ετεοκλής υποδέχονται στο Familiar τη Μαρία Ματσούκα, η οποία αποκαλύπτει πώς διαχειρίστηκε το γεγονός πως στην αρχή της εγκυμοσύνης της διαγνώστηκε με διαβήτη κύησης και εξομολογείται το όνειρο που είδε και την οδήγησε στην απόφαση να δώσει στο γιο της το όνομα «Ραφαήλ».

Ακόμα μιλά για την αδερφή της Δήμητρα Ματσούκα, την «Μήτση» της όπως την αποκαλεί με την οποία είναι πολύ δεμένες. Τέλος, στην εκπομπή μιλάει και η Ελισάβετ Σπανού και αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων. 

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στις 15.00 η Πέννυ Μπαλτατζή κάθεται στον καναπέ του Familiar και δίνει μια άκρως συγκινητική και αποκαλυπτική συνέντευξη. Μιλά για τις άτυχες εγκυμοσύνες που είχε πριν γεννήσει το γιο της Κάρολο και πως κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, ενώ εξομολογείται ότι προσπαθούν μαζί με το σύζυγό της Χρήστο για δεύτερο παιδί.

Αποκαλύπτει πως σκληραγωγήθηκε από μικρή συναισθηματικά γιατί μεγάλωσε με μια ψυχικά ασθενή μητέρα και εξηγεί γιατί πήρε την απόφαση να μιλήσει στο παιδί της ανοιχτά για την απώλεια της μητέρας της και του αδερφού της όταν μεγαλώσει.

Ακόμα, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα παρουσιάζει το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς», που στηρίζει την οικογένεια και την εργαζόμενη γυναίκα, ενώ η κάμερα του «Familiar» μπαίνει και στο σπίτι του περιοδικού «Σχεδία», του μοναδικού περιοδικού δρόμου που στηρίζει τις ευάλωτα κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες. 

«Familiar»:  Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15:00 στο OPEN