27-10-2021

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Σ αγαπάω μεν αλλά, σκηνές επεισοδίων 9 και 10

 

«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 20:00 στο OPEN

 

 

Αυτή την εβδομάδα, στο «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» ο Παύλος συναντάει μια παλιά του συμμαθήτρια με την οποία ήταν ερωτευμένος στο παρελθόν, ο Μάκης απατά τη Ρία και ο Οδυσσέας μαζί με τη Νίνα κάνουν πολεμικές τέχνες.

 

 

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου στις 20:00 

Υπάρχουν κακόβουλα ψέματα και αθώα λευκά ψεματάκια που βοηθάνε τις ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως τις σχέσεις ανάμεσα σ’ ένα ζευγάρι. Η Δάφνη κάνει μια ζημιά και πρέπει να τη διορθώσει πριν την αντιληφθεί ο Παύλος. Ο Παύλος βρίσκεται με μια παλιά του συμμαθήτρια που ήταν ερωτευμένος μαζί της. Ο Μάκης κάνει σεξ με μια παντρεμένη, ο Οδυσσέας και η Νίνα προσπαθούν να ξεγελάσουν για την ηλικία τους πηγαίνοντας σε γυμναστήριο για πολεμικές τέχνες αλλά καταλήγουν σε καλαματιανό. Τελικά υπάρχει αλήθεια χωρίς ψέμα; Και πόσες σχέσεις θα επιζούσαν χωρίς τα αθώα, λευκά ψεματάκια…; 

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στις 20:00

 

Ο Παύλος, κάθε χρόνο, ακούραστα προσπαθεί να διεκδικήσει μια υποτροφία για νέους σεναριογράφους, χωρίς επιτυχία. Φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά του, αλλά αντί για το σύνηθες χρηματικό έπαθλο, η υποτροφία είναι ένα ταξίδι για έναν χρόνο… στο Λος Άντζελες. Προσπαθεί να βρει τρόπο να το πει στην Δάφνη, ο οποία, από την μεριά της, έχει ένα ακόμα μεγαλύτερο νέο που κουβαλάει. Και οι δύο τους ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία για τις αποκαλύψεις τους, αλλά τελικά μια άλλη, αναπάντεχη έκπληξη εμφανίζεται στην πόρτα τους… μια έκπληξη με βαλίτσα και χαμόγελο. 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

 

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 20:00 στο OPEN