29-10-2021

Η Ιωάννα Λίλη υποδέχεται τον Πάνο Τριανταφύλλου στην Πρόκληση

Ιωάννα Λίλη

     «Η Πρόκληση», με την Ιωάννα Λίλη κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN.

Αυτό το Σάββατο η Ιωάννα υποδέχεται τον Πάνο Τριανταφύλλου.

 

     Μια ξεχωριστή ψυχαγωγική εκπομπή με την Ιωάννα Λίλη, η οποία φιλοξενεί αγαπημένους αθλητές που έχουν διαπρέψει στο αγώνισμά τους. Σε κάθε εκπομπή μεγάλοι Έλληνες αθλητές, καλούνται να κατακτήσουν ένα διαφορετικό προσωπικό στοίχημα. Πόσο εύκολο είναι για έναν αθλητή με ρεκόρ, μετάλλια, αναγνώριση και πετυχημένη καριέρα στον χώρο του να τα καταφέρει σε ένα άλλο άθλημα; Ακόμα, οι ξεχωριστοί αυτοί αθλητές μιλάνε και για την πετυχημένη τους διαδρομή στον αθλητισμό.

 

Αυτό το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 20.00 στο OPEN, η Ιωάννα υποδέχεται τον Παραολυμπιονίκη Ξιφασκίας, Πάνο Τριανταφύλλου ο οποίος έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες, καθώς κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στη δεύτερη κατηγορία της Σπάθης.

Ο Πάνος Τριανταφύλλου είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, ενώ είναι ο μόνος αθλητής στην ιστορία της ξιφασκίας που έχει κατακτήσει μετάλλιο σε παραολυμπιακά τουρνουά. Η πρόκληση που θα του βάλει η εκπομπή να αντιμετωπίσει ή καλύτερα η πρόκληση που θα βάλει αυτός στην εκπομπή, θα δοκιμάσει τις ικανότητες του Νάσου Παπαργυρόπουλου, στο μπάσκετ σε αμαξίδιο.

 

«Η πρόκληση», με την Ιωάννα Λίλη, κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN.

 

 

Δείτε το τρέιλερ