29-10-2021

Total Football: Κυριακή στις 23:00 με Μπασινά και Νταμπίζα

Total football - Πάνος Βόγλης, Μαρία Ζαφειράτου

Δύο πρώην Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές που έζησαν μαζί το όνειρο της κατάκτησης του Euro 2004 από την Εθνική Ομάδα συναντιούνται ξανά αυτήν την Κυριακή στις 23:00 στο OPEN, στο στούντιο του «Total Football»!

Ο μόνιμος σχολιαστής-αναλυτής της εκπομπής Νίκος Νταμπίζας υποδέχεται τον βασικό καλεσμένο αυτής της Κυριακής, Αγγελο Μπασινά, για να μιλήσουν για ποδόσφαιρο, λίγη ώρα μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης της Super League, ενώ από το στούντιο της Θεσσαλονίκης θα σχολιάσει ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου παρουσιάζουν μία εκπομπή που κάνει focus στο αληθινό ποδόσφαιρο, με εκτεταμένα highlights από τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ξεχωριστά θέματα και πολλά γκολ από τα γήπεδα της Ευρώπης!

Και ακόμη, γκολ από την πρώτη αγωνιστική της Super League 2, σφυγμομέτρηση μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για την γεμάτη σκαμπανεβάσματα πορεία της ομάδας τους και ένα ξεχωριστό θέμα για το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ, με νέα πλάνα από τον δικέφαλο που σχηματίστηκε και από τις τεράστιες φωτογραφίες με τις τέσσερις θρυλικές μορφές που θα βρίσκονται για πάντα στις εξέδρες.

Μαζί τους ο Αλέξης Σπυρόπουλος, που υποστηρίζει όσο κανένας το αυθεντικό «Total Football» και φυσικά ο ειδικός της διαιτησίας Τάσος Κάκος που θα μας βοηθήσει να ρίξουμε φως στις αποφάσεις των διαιτητών που χρειάζονται ανάλυση.

Και αυτήν την Κυριακή στις 11 το βράδυ, η επιλογή είναι μία. «Total Football» στο OPEN.

 

 

#OPENtv