01-11-2021

Πρεμιέρα σήμερα: To «Glam Wars έρχεται και η μάχη της ομορφιάς ξεκινάει!

Glamwars

To «Glam Wars» έρχεται και η μάχη της ομορφιάς ξεκινάει!

 

Πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 16:20 στο OPEN

 

 

Το «Glam Wars» έρχεται σήμερα στις 16:20  και η μάχη της ομορφιάς ξεκινάει δυναμικά, στο νέο καθημερινό διαγωνιστικό show του OPEN.

 

Η Κάτια Ταραμπάνκο παρουσιάζει το απόλυτο διαγωνιστικό show μόδας και ομορφιάς, ενώ στην κριτική επιτροπή θα είναι ο make up expert Παντελής Τουτουντζής , η fashion stylist Έλενα Βαζούρα και ο hair expert Τομ Ζώης.

 

Κάθε εβδομάδα, τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες η κάθε μία από έναν hair stylist κι έναν makeup artist, διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

 

Καθημερινά θα υπάρχει και ένα διαφορετικό concept, ίδιο και για τις τέσσερις ομάδες, το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσουν πάνω στα μοντέλα τους προκειμένου να παρουσιάσουν εντυπωσιακά κουρέματα, χτενίσματα και μακιγιάζ. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα και η μάχη ξεκινά.

 

Οι τρεις κριτές, experts της ομορφιάς και της μόδας, παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό κάθε δοκιμασία, σχολιάζουν και βαθμολογούν την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων συνολικά.

 

Για να καταφέρει όμως μια ομάδα να ξεχωρίσει στο διαγωνισμό και να κερδίσει, δεν αρκεί να πείσει την κριτική επιτροπή, πρέπει να εντυπωσιάσει και τους αντιπάλους της, καθώς οι ομάδες βαθμολογούν η μία την άλλη στο τέλος κάθε δοκιμασίας.

 

Στο τέλος της εβδομάδας η ομάδα με την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία αναδεικνύεται νικήτρια, κερδίζει το έπαθλο των 1500 ευρώ και συνεχίζει στην επόμενη εβδομάδα που έχει να αντιμετωπίσει τρεις νέες ομάδες.

 

«Glam Wars», ένταση, δημιουργικότητα αλλά και ανταγωνισμός στο νέο διαγωνιστικό show του Open!

 

«Glam Wars» : Πρεμιέρα σήμερα στις 16:20 και καθημερινά την ίδια ώρα στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ