01-11-2021

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην Τελευταία Ώρα - Καθημερινά στις 17:50

Η τελευταία ώρα, επεισόδια 21-25

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην «Τελευταία Ώρα»

 

Η σχέση του Ανδρέα και της Μαρίνας κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, αφού ο ντετέκτιβ που έχει βάλει η Λουκία θα βρεθεί στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.  Η Ισμήνη δέχεται να βοηθήσει τον Ανδρέα, με τον όρο να χωρίσει οριστικά με τη Μαρίνα. Ο Μάρκος φτάνει στην Κύπρο και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του, ενώ η Ζωή συναντάει στο νεκροταφείο μία γυναίκα που περνάει ένα παρόμοιο δράμα. 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 01/11 ΣΤΙΣ 17:50

Περίληψη – 21

 

Ο Αλέξης και η Κάτια, παρασυρμένοι από τον έρωτά τους, κινδυνεύουν να τους πιάσει ο Λοχαγός στο στρατόπεδο. Ο Μάρκος φτάνει στην Κύπρο, αποφασισμένος να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του και να μην αφήσει τίποτα να τον σταματήσει. Η Ισμήνη έχει θορυβηθεί από τη συνέχεια της σχέσης του Ανδρέα με τη Μαρίνα, και το τί μπορεί να σημαίνει αυτό για την οικογένεια και προσπαθεί να πάρει μέτρα. Η Λουκία έχει τρελαθεί από τις αμφιβολίες, και περιμένει με αγωνία τί θα ανακαλύψει ο ντετέκτιβ… και η μοίρα ένα βράδυ τον φέρνει ακριβώς εκεί που χρειάζεται για να αποκαλυφθούν τα πάντα. 

ΤΡΙΤΗ 02/11 ΣΤΙΣ 17:50

Περίληψη – 22

Η Μαρίνα πάει στο ραντεβού που έχει κανονίσει με τον Αντρέα, την ώρα που ο ντετέκτιβ της Λουκίας τον παρακολουθεί. Ο Μάρκος στην Κύπρο ενημερώνει την Ζωή πως έχει χακάρει το σύστημα στο πανεπιστήμιο και είναι έτοιμος να ξεκινήσει το σχέδιό τους. Η Σίλια ψάχνει να τον βρει και πάει σπίτι του, την ώρα που βρίσκεται εκεί η Ζωή. Η Κάτια ενώ σκέφτεται τον Κωνσταντίνο, πάει έξω από το στρατόπεδο του Αλέξη και του κάνει παράπονα που δεν τον βλέπει. Ο Νικόλας βγαίνει από το νοσοκομείο. Η Έλλη απουσιάζει από το μάθημα χορού. Η δασκάλα προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 03/11 ΣΤΙΣ 17:50

Περίληψη – 23

Ο Ανδρέας παρακινεί τη Μαρίνα να ρίξει στάχτη στα μάτια της Λουκίας, ενώ παράλληλα ζητά τη βοήθεια της Ισμήνης. Εκείνη ζητά αντάλλαγμα. Ο Αλέξης ζητά από τη Σοφία να βρει ένα σπίτι για εκείνον και την Κάτια. Ο Μάρκος ζητά τη βοήθεια ενός γραφίστα για να προμηθευτεί πλαστή ταυτότητα και συγχρόνως ψάχνει για δουλειά. Η Κική ζορίζεται οικονομικά και περιμένει πως και πως το διαγωνισμό, ενώ η Έλλη αποφασίζει να πάρει μέρος στην παράσταση χορού μαζί με την ομάδα του Πανεπιστημίου. Η Σίλια μπαίνει στο σπίτι της Ζωής εν αγνοία της Άσπας, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο για μια συνάντηση που θα αλλάξει πολλά... 

ΠΕΜΠΤΗ 04/11 ΣΤΙΣ 17:50

Περίληψη – 24 

Η Άσπα είναι στο γραφείο του Αντρέα και ενημερώνεται για το γκαλά. Η Σίλια εξακολουθεί να ψάχνει στοιχεία, όταν θυμάται το ημερολόγιο της Κατερίνας. Η Λουκία κάνει μια συναισθηματική κουβέντα με την Έλλη. Η Κάτια λέει στην Έλλη ότι πέρασε στην εξέταση και κανονίζουν το βράδυ να βγουν. Ο Μάρκος παίρνει την πλαστή ταυτότητα, και πιάνει δουλειά σε ένα μπαράκι. Η Ζωή στο νεκροταφείο γνωρίζει  μια γυναίκα που περνάει παρόμοιο δράμα. Η  Ισμήνη λέει στην Μαρίνα ότι γνωρίζει γι’ αυτήν και τον Αντρέα, και πως θα τους βοηθήσει αλλά θα πρέπει να χωρίσουν - οριστικά. Η Μαρίνα ψαρεύει την Λουκία στο γκαλά για τον ντεντέκτιβ. Ο κόσμος αρχίζει να πηγαίνει στο γκαλά και ο ντεντέκτιβ πάει στο γραφείο του Αντρέα, όμως στην καρέκλα κάθεται κάποιος που δεν περίμενε να δει. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  05/11 ΣΤΙΣ 17:50

Περίληψη – 25 

Η Άσπα στο γκαλά κερδίζει τις εντυπώσεις. Η Λουκία, όμως, δείχνει μια αντιπάθεια προς το πρόσωπό της. Παρόλα αυτά ο Ανδρέας την καλεί σπίτι για φαγητό. Την ίδια στιγμή στο γραφείο του Ανδρέα, η Ισμήνη κάνει μια πρόταση στον ντετέκτιβ. Η Έλλη πάει με την Κάτια για ποτό και ξεχνά στο μπαράκι ένα βιβλίο. Αυτό θα σταθεί η αφορμή για να σκεφτεί κάτι ο Μάρκος στην προσπάθειά του να βρει τους υπεύθυνους του ατυχήματος. Η Μαρίνα την επόμενη του γκαλά συναντιέται κρυφά με τον Ανδρέα. Ο ντετέκτιβ, όμως, καραδοκεί…