01-11-2021

Ο Νίκος Παππάς απόψε στις Απλές κουβέντες

Απλές κουβέντες Νίκος Παππάς

Ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς απόψε στις «Απλές κουβέντες»

 

Οι «Απλές κουβέντες» υποδέχονται τον γνωστό μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά, απόψε στις 00:45 στο OPEN.

 

Μία αφοπλιστικά ειλικρινής συζήτηση, με τον Νίκο να απαντάει σε όλα τα ερωτήματα που έχουν οι Men of Style, Σπύρος Ανδριανός,  Χρήστος Παπανίκας και Θέμης Καλόγηρος.

Τελικά, ο Νίκος Παππάς είναι όντως αντισυμβατικός; Πώς χαρακτηρίζει ο ίδιος τον εαυτό του; Η ευθύτητά του τον έχει βοηθήσει; Μιλάει για το μπάσκετ, για το πόσο γρήγορα το απομυθοποίησε, για τα χρήματα που του έχει προσφέρει και για το πώς τα διαχειρίζεται. Αποκαλύπτει ακόμα πως έπασχε από ανηδονία, την αδυναμία δηλαδή να αισθανθεί ευχαρίστηση από οποιαδήποτε δραστηριότητα και εξηγεί πως την αντιμετώπισε.

Ο Νίκος Παππάς, είναι γνωστό πως έχει αναπτύξει μία σημαντική εθελοντική δράση με τον ίδιο να μην θέλει να την δημοσιοποιεί, κάτι όμως που πολλές φορές, λόγω της αναγνωσιμότητάς του, δεν είναι εφικτό. Στις «Απλές κουβέντες» μιλάει για το γήπεδο μπάσκετ που έκανε στις φυλακές Κορυδαλλού και εξομολογείται πως η αδικία που υπάρχει στην κοινωνία μας είναι κάτι το οποίο τον εξοργίζει. Ακόμα αναφέρεται στη νέα γενιά και δηλώνει πως πρέπει να τους δίνει κανείς τα σωστά κίνητρα.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την προσωπική του ζωή. Απαντάει στο αν στο αυστηρό πλαίσιο ζωής ενός αθλητή, μπορεί μια σχέση να ευδοκιμήσει, αποκαλύπτει τι προσέχει σε μία γυναίκα και εκφράζει την επιθυμία του να κάνει οικογένεια.

Όπως κάθε καλεσμένος, έτσι και ο Νίκος Παππάς, αποδέχεται την πρόκληση των παρουσιαστών, δείχνοντάς τις ικανότητές του στο μπάσκετ…. με δεμένα μάτια.

 

Οι «Απλές Κουβέντες» by Men of Style, απόψε στις 00:45 στο OPEN, με καλεσμένο τον Νίκο Παππά.

 

Δείτε το τρέιλερ