03-11-2021

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Ζήνα Κουτσελίνη

Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια και την Ζήνα Κουτσελίνη - Δελτίο τύπου

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Ζήνα Κουτσελίνη

 

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, στην ταράτσα της στο OPEN, τη Ζήνα Κουτσελίνη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη αφού τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ».

 

 

Η Ζήνα Κουτσελίνη, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, λέει στην Αννίτα τις δικές της αλήθειες και μιλάει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και για τη μεγάλη απόφαση της να φύγει από την οικογένεια της και να ζήσει μόνη της στα 12 της χρόνια.

 

Αποκαλύπτει, χωρίς να κρύψει τίποτα, όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης της από μεγάλο τηλεοπτικά σταθμό εξαιτίας μιας συγκεκριμένης παρουσιάστριας.

 

Ακόμα θυμάται με συγκίνηση τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη της Γιώργο Καραϊβάζ, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή τον Απρίλιο μετά την δολοφονική επίθεση, έξω από το σπίτι του. 

 

Η Αννίτα φυσικά έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για την καλεσμένη της. Επώνυμοι φίλοι της Ζήνας αφηγούνται άγνωστες ιστορίες της παρουσιάστριας πίσω από τις κάμερες.

 

Τέλος η Ζήνα κρίνει, συμβουλεύει και βαθμολογεί τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, πάντα με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που την διακρίνει!   

 

«ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

 

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ