04-11-2021

Η Ειρήνη Κολιδά αποκαλύπτει αν θα πάει στο «Survivor all star» και η Μάρα Δαρμουσλή μιλάει για την εγκυμοσύνη της

Familiar - Μυρτώ Κάζη, Ετεοκλής Παύλου

«Familiar» με την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου

 

 

Η Ειρήνη Κολιδά αποκαλύπτει αν θα πάει στο «Survivor all star» και η Μάρα Δαρμουσλή μιλάει για την εγκυμοσύνη της

 

 

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15.00 στο OPEN, η Μυρτώ Κάζη και ο Ετεοκλής Παύλου μας κρατάνε την καλύτερη συντροφιά με θέματα που μας απασχολούν και με αγαπημένους καλεσμένους που μοιράζονται με την εκπομπή τις δικές τους εμπειρίες. 

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στις 15.00, η Μυρτώ και ο Ετεοκλής υποδέχονται στο «Familiar» τη Μάρα Δαρμουσλή, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Με χιούμορ και ειλικρίνεια παραδέχεται ότι την κακομαθαίνει ο σεφ άντρας της, ο οποίος παρόλο που γυρνάει κατάκοπος από τη δουλειά, της μαγειρεύει κάθε μέρα ό,τι λιγουρεύεται.

Αποκαλύπτει ότι δε θέλει να μάθει το φύλο του μωρού, παρότι ο άντρας της το γνωρίζει και ότι νιώθει «πρώτη φορά ξανά μαμά», αφού έχουν περάσει πολλά χρόνια από την πρώτη εγκυμοσύνη της.

Στη συνέχεια, η νευροβιολόγος και σύμβουλος ύπνου Ζέτα Γάκη δίνει 5+1 σωτήριες συμβουλές για να κοιμούνται εύκολα και χωρίς διακοπές τα μωράκια. Ακόμα, το «Familiar» επισκέπτεται το Κέντρο Διάσωσης θαλάσσιας χελώνας «Αρχέλων» στη Γλυφάδα. Εκεί βρίσκονται οι θαλάσσιες χελώνες λίγο πριν επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον. Οι ειδικοί εξηγούν στην κάμερα του «Familiar», πώς μπορεί κανείς να υιοθετήσει μία τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα, αλλά και πώς πρέπει να αντιδράσει αν συναντήσει θαλάσσια χελώνα την ώρα που κολυμπάει.

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 15.00, η Ειρήνη Κολιδά κάθεται στον καναπέ του «Familiar»  και εξηγεί με ποιον τρόπο η συμμετοχή της στη «Φάρμα» την έφερε ακόμα πιο κοντά στη φύση.

Δηλώνει πως είναι η «γραφική, κλασική Ελληνίδα μανούλα» και έφυγε οικειοθελώς από τη φάρμα «για το παιδάκι της». Ο γιος της Αλέξανδρος ήταν άλλωστε ο λόγος που συμμετείχε εξ’ αρχής στα δύο reality, αφού ήθελε με αυτό τον τρόπο να καλυτερεύσει τη ζωή τους.

Εκμυστηρεύεται πως ο Αλέξανδρος της ζητάει αδερφάκι και πως εκείνη δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Τέλος, αποκαλύπτει αν της έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει στο «Survivor all star»  και ποια ήταν η απάντηση. Στη συνέχεια της εκπομπής, η Ζέτα Δούκα μιλά για τα παιδικά βιβλία της και συστήνει της ηρωίδες της «Έλλα και Άλλυ». Ακόμα, η beauty editor Βασιλική Καρανζογιάννη, δείχνει πώς γίνεται ένα φρέσκο πρωινό μακιγιάζ σε πέντε μόλις λεπτά και με ελάχιστα προϊόντα.

Η εκπομπή συνδέεται στη συνέχεια, με τη Βασιλεία, τη γραφική πόλη της Ελβετίας και η μαμά Τζένη Περδίκη διηγείται τη ζωή της εκεί μαζί με τους δύο της γιούς. Ακόμα ο παιδοφθαλμίατρος Σταμάτης Γκατζώνης εξηγεί πόσο σημαντικός είναι ο οφθαλμολογικός έλεγχος στα παιδιά την ίδια στιγμή που ο Ετεοκλής αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή…. να γυμνάσει τη Μυρτώ!

«Familiar»:  Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15:00 στο OPEN