04-11-2021

Τι θα δούμε απόψε στο Σ'αγαπάω μεν... αλλά

Σαγαπάω μεν... αλλά, επεισόδιο 11

Το  «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» έρχεται απόψε στις 20.00 στο OPEN

με ένα απολαυστικό επεισόδιο.

 

Απόψε στις 20.00 στο OPEN ,ο Μάκης και η Ηλιάνα περνάνε τη νύχτα μαζί, την ίδια στιγμή που ο Φαφαλιάτζος (Σπύρος Μπιμπίλας) ξαναχτυπά.

 

Η μητέρα της Δάφνης, η Πηνελόπη, έχει μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό, και μαζί της φέρνει… άλλον αέρα. Παράλληλα ο γυναικολόγος της Δάφνης μόλις έχει φύγει απ’ την Αθήνα, και πρέπει οπωσδήποτε να βρει αντικαταστάτη. Ο Μάκης και η Ηλιάνα ξυπνάνε στο ίδιο κρεβάτι και συνειδητοποιούν ότι πέρασαν τη νύχτα μαζί. Πάνω στον πανικό του, ο Μάκης βρίσκει καταφύγιο στις συμβουλές της Πηνελόπης, μιας και είναι… σεξολόγος. Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Δάνου, ο γνωστός Φαφαλιάτζος, κάνει ραντεβού με τον Παύλο και τον Μάκη και τους προτείνει συνεργασία με πολλά παραπάνω χρήματα. Κι εκεί που όλοι είναι έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους, τελικά, με απρόσμενο τρόπο, καταλήγουν ακριβώς εκεί που ξεκίνησαν…

 

Η συνέχεια στις οθόνες απόψε στις 20.00 στο OPEN.

 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

 

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» απόψε στις 20:00 στο OPEN

 

 

 

Δείτε το τρέιλερ