05-11-2021

Αφιέρωμα στον Mad Clip, απόψε στο OPEN

Mad Clip - Αφιέρωμα

«Αφιέρωμα στον Mad Clip»

Η ζωή του αδικοχαμένου Έλληνα τράπερ

 

Ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον μεγάλο τράπερ «Mad Clip», προβάλει απόψε το OPEN μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

 

Η είδηση του θανάτου του σόκαρε τους πάντες και σκόρπισε τη θλίψη στους θαυμαστές του και όχι μόνο. Απόψε στο OPEN, στο αφιέρωμα για τον Mad Clip, ξετυλίγεται όλη η ζωή του αγαπημένου καλλιτέχνη μέσα από τις δικές του αφηγήσεις. Γυρνάμε το χρόνο πίσω και τον ακούμε σε παλιότερες συνεντεύξεις του να μιλάει για τη ζωή του, για την τέχνη του αλλά και για τα πάθη του.

 

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη ο Πίτερ Αναστασόπουλος, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ασχολήθηκε νωρίς με την rap μουσική και συνεργάστηκε με μεγάλους καλλιτέχνες. Γύρισε στην Ελλάδα, πήγε στο Λονδίνο και ξαναγύρισε στην Ελλάδα, όπου ξεκίνησε να γράφει τους στίχους του στα ελληνικά. H καριέρα του τότε απογειώθηκε και βρέθηκε στην κορυφή.

 

Εκεί όμως που τα είχε όλα, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για αυτόν. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως το μεγάλο του πάθος εκτός από τη μουσική ήταν η ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα. Τι έγινε εκείνο το μοιραίο βράδυ και έχασε τον έλεγχο;

 

Ένα ταξίδι στη ζωή του αγαπημένου καλλιτέχνη, από την αρχή μέχρι το τέλος. Άλλωστε όπως έλεγε αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να αφήσει το δικό του στίγμα στην μουσική, να αφήσει τη δική του κληρονομιά και αυτό είναι κάτι που όπως φαίνεται το κατάφερε.

 

«Αφιέρωμα στον Mad Clip»: Απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN.

 

 

Δείτε το τρέιλερ