08-11-2021

Οι εξελίξεις καθηλώνουν αυτή την εβδομάδα στην Τελευταία Ώρα- Καθημερινά στις 17:50

Η τελευταία ώρα, επεισόδια 26-30

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στην «Τελευταία Ώρα», με τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με απρόσμενες καταστάσεις

Ο ντετέκτιβ δίνει τις φωτογραφίες του Ανδρέα και της Μαρίνας στην Ισμήνη, ενώ έχει πάρει εντολές να αποπροσανατολίσει τη Λουκία. Η Έλλη συναντιέται ξανά με τον Μάρκο, ο οποίος μετά από τη συζήτησή τους, θεωρεί πως η Έλλη δεν έχει σχέση με το δυστύχημα. Η Ζωή καταφέρνει και βρίσκει το παιδί του νεκροταφείου, ενώ ο Μάρκος είναι πια καταρρακωμένος και οδηγείται σε ένα μεγάλο ξέσπασμα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/11 ΣΤΙΣ 17:50

 

Ο Αλέξης ξεσπάει στον θάλαμο για την αδικία που δέχεται με τις ποινές που πήρε και ζητάει τη βοήθεια της μητέρας του αγνοώντας τις πραγματικές της προθέσεις. Ο Κωσταντίνος ξυπνάει αγκαλιά με τη Νάντια ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Ο Ντετέκτιβ δίνει τις φωτογραφίες του Ανδρέα και της Μαρίνας στην Ισμήνη και παίρνει εντολή να αποπροσανατολίζει τη Λουκία από την αλήθεια. Η Ισμήνη απειλεί τον Ανδρέα και προσπαθεί ενεργά να βάλει ένα στοπ στην υπόθεση της απιστίας του. Η Ζωή αποφασίζει να πάει στην ομάδα διαχείρισης πένθους ενώ ο Μάρκος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να μάθει πληροφορίες από τις διακοπές των φοιτητών.   Η Έλλη ψάχνει απεγνωσμένα το βιβλίο της, και τελικά το βρίσκει από μια απροσδόκητη πηγή… 

 

ΤΡΙΤΗ 09/11 ΣΤΙΣ 17:50

 

Η Λουκία κι ο Ανδρέας προσπαθούν να κρύψουν την έντασή τους στο δείπνο με την Άσπα ενώ εκείνη δέχεται ένα επείγον τηλεφώνημα από τη Σίλια. Η Έλλη μετά από πίεση αποκαλύπτει στην Κική το ενδιαφέρον της για τον Άγγελο και πείθεται να τον ψάξει. Ο Αλέξης αποκοιμιέται στην παραλία με την Κάτια αγνοώντας τις κλήσεις του Νώντα από το στρατόπεδο. Η Λουκία μαθαίνει ότι ο ντετέκτιβ δεν έχει αποδείξεις αλλά δεν καθησυχάζεται ενώ η Μαρίνα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Ισμήνης. Τέλος, ο Μάρκος πηγαίνει στη σχολή όπου βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Όταν συναντάει την Έλλη, ανακαλύπτουν κι οι δυο κάτι που τους εκπλήσσει.

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/11 ΣΤΙΣ 17:50

Η Ζωή πηγαίνει στο γκρουπ με την Αναστασία και το μετανιώνει. Νιώθει ότι δε θα μπορέσει να ξαναπάει. Η Λουκία βρίσκει στο μαγαζί την Μαρίνα και της λέει για το ταξίδι και τον Αντρέα. Η Σίλια ζητάει τον λόγο από τους δύο μπράβους που της ακυρώσανε τα εισιτήρια για την Κύπρο. Η Κάτια λέει στην Έλλη να μείνει μακριά από τον Άγγελο για να μη μαθευτούν οι διακοπές τους. Ο Μάρκος παίρνει συνέντευξη από φοιτητές. Συναντάει τυχαία την Έλλη και της λέει για τους στίχους που είχε γράψει εκείνη. Ο Δαμιανός παίρνει τα ινία μέχρι να επιστρέψει ο Αντρέας από το ταξίδι του με την Λουκία. Η Κική βγαίνει ραντεβού με τον Γιώργο στο λούνα παρκ. Η Έλλη έχει έναν ακόμη εφιάλτη με πρωταγωνίστρια την νεκρή Κατερίνα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 11/11 ΣΤΙΣ 17:50

 

Ο Μάρκος μετά τη συζήτησή του με την Έλλη θεωρεί πως δεν έχει σχέση με το δυστύχημα. Η Έλλη προσπαθεί να τον γνωρίσει καλύτερα, αλλά δεν της είναι εύκολο. Ο Δαμιανός προσεγγίζει τη Μάντυ και της υπόσχεται να μάθει αν ο Ανδρέας γνωρίζει κάτι για την απόλυσή της, αλλά ζητάει κάτι ιδιαίτερο ως αντάλλαγμα… Η Κάτια κανονίζει να πάει με τη Σοφία να δουν το σπίτι. Ο Αλέξης επηρεασμένος από τα λόγια του Νώντα τσακώνεται μαζί της. Ο Νικόλας ζητά μια χάρη από τον Ανδρέα σχετικά με την Λουκία. Η Ισμήνη προτρέπει τη Λουκία να ρωτήσει στα ίσια τον Ανδρέα αν την απατά, όμως η ίδια δεν νιώθει σίγουρη για αυτή την κίνηση. Η Κάτια παίρνει θάρρος και εκμυστηρεύεται κάτι προσωπικό στον Κωνσταντίνο.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  12/11 ΣΤΙΣ 17:50

Ο Μάρκος κρατάει την Έλλη σε απόσταση και καταρρακωμένος οδηγείται σε ένα μεγάλο ξέσπασμα ενώ η Έλλη ανακαλύπτει κάτι για τον Άγγελο που την απογοητεύει. Η Λουκία ακόμα καχύποπτη έρχεται σε ρήξη με τον Ανδρέα πριν από το ταξίδι τους όσο ο Δαμιανός δολοπλοκεί με τη Μάντυ εναντίον του, ενώ η Μαρίνα προχωράει σε μια ριψοκίνδυνη κίνηση.  Η Κάτια μεθάει και απεγνωσμένη από τη στάση του Κωνσταντίνου χάνει τον αυτοέλεγχό της ενώ εκείνος συνεχίζει να είναι σε κακό κλίμα με τη Νάντια. Η Ζωή προσπαθεί να μάθει για το παιδί του νεκροταφείου μέχρι που το βρίσκει. Η Σοφία συναντάει την Κάτια για να δουν το σπίτι που τους έκλεισε αλλά στην πραγματικότητα της επιφυλάσσει μια μεγαλύτερη έκπληξη.