08-11-2021

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έρχεται απόψε στις Απλές Κουβέντες

Απλές κουβέντες Γιάννης Ζουγανέλης

Ο Γιάννης Ζουγανέλης απόψε στις «Απλές Κουβέντες»

 

Οι «Απλές Κουβέντες» υποδέχονται τον αγαπημένο συνθέτη και ηθοποιό Γιάννη Ζουγανέλη, απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN.

Ο πολυτάλαντος Γιάννης Ζουγανέλης απαντάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο σε όλα τα ερωτήματα που έχουν οι «Men of Style», Σπύρος Ανδριανός, Χρήστος Παπανίκας και Θέμης Καλόγηρος, σε μια ανθρώπινη, βαθιά και ουσιαστική συζήτηση γύρω από την αυτοβελτίωση, την ευτυχία, τη ζωή και τη μουσική.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δηλώνει πως αυτονομήθηκε από πολύ νεαρή ηλικία, αφού οι γονείς του ήταν κωφοί και έπρεπε να γίνει ο «κηδεμόνας» τους. Μέσα από τους γονείς του είδε τον κοινωνικό ρατσισμό που βιώνουν τα άτομα με αναπηρίες και ιδιαιτερότητες αλλά η σχέση που είχε με τους γονείς του ήταν κίνητρο για αυτόν για να ασχοληθεί με τη μουσική. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έβγαλε τον πρώτο του δίσκο στα δεκαπέντε του και μέχρι σήμερα μετρά 700 περίπου τραγούδια. Για τον ίδιο ακόμα και η σιωπή είναι μουσική.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σχολιάζει την πολιτική ζωή της χώρας και αφηγείται την περίοδο που πέρασε στη φυλακή. Δηλώνει πως αγαπά την Ελλάδα, τη χαρακτηρίζει, ως το brand όλου του κόσμου, αλλά αισθάνεται απογοητευμένος από τη σχέση μεταξύ των Ελλήνων. Ένας λαός που έχει φοβίες και δεν αντιπαρατίθεται, ελέγχεται εύκολα, όπως χαρακτηριστικά λέει.

Δηλώνει, πως δεν έχει ταμπέλα και εξηγεί γιατί η κωμικότητα είναι ό,τι πιο σοβαρό υπάρχει στη ζωή, αλλά πολλοί την μπερδεύουν με τον χαβαλέ. Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην μιλήσει και για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με αγάπη και θαυμασμό, εκφράζοντας ότι αποδέχεται τις επιλογές της όλα αυτά τα χρόνια κι ας μην συμφωνεί με κάποιες. Κλείνοντας, μιλάει για το νέο του βιβλίο και δηλώνει πως θέλει να βοηθήσει για έναν καλύτερο κόσμο.

Όπως κάθε καλεσμένος, έτσι και ο Γιάννης Ζουγανέλης, καλείται να αποδεχτεί μια πρόκληση. Με μια κιθάρα στο χέρι, αφιέρωσε στην εκπομπή των Men of Style, ένα όμορφο τραγούδι που έγραψε εκείνη στη στιγμή.

Οι «Απλές Κουβέντες» by Men of Style απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN, με καλεσμένο τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Δείτε το τρέιλερ