09-11-2021

Το Travel guide ταξιδεύει στο Μεξικό

Travel guide Μεξικό

Το «Travel guide» ταξιδεύει στην πιο κοσμοπολίτικη πλευρά του Μεξικού, τη δημοφιλή Ριβιέρα Μάγια στη θάλασσα της Καραϊβικής, απόψε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN. 

Με αφετηρία τη «Μέκκα» των οπαδών του ήλιου και της θάλασσας, το κοσμοπολίτικο Κανκούν και προορισμό το τουριστικό θέρετρο Playa Del Carmen ξεκινά ένα ταξίδι κατά μήκος της χερσονήσου Γιουκατάν στο Νοτιανατολικό Μεξικό, την πλέον ανεπτυγμένη τουριστικά πλευρά της χώρας. 

Ο Θάνος Παπαδημητρίου πηγαίνει στο διασημότερο ετήσιο φεστιβάλ του Μεξικού  «η ημέρα των…νεκρών» που γίνεται κάθε Νοέμβριο με ποικίλες εκδηλώσεις και διαδραστικές αναπαραστάσεις που καθηλώνουν! 

Στη συνέχεια το πασίγνωστο θεματικό πάρκο διασκέδασης του Μεξικού «Xcaret» ανοίγει τις πύλες του στο «Travel guide» και η διασκέδαση ξεκινά. 

Λίγο έξω από την Playa del Carmen ο Θάνος Παπαδημητρίου βλέπει από κοντά το μεξικάνικο φαινόμενο “Cenote”, εκεί όπου μικρές δεξαμενές με φυσικό νερό συνδέονται με υπόγεια ποτάμια!  

Οι ομορφότερες πόλεις του Μεξικού, όπως η Μέριδα, το Βαγιαδολίδ και το Ίζαμαλ γνήσιες εκπρόσωποι της αποικιοκρατικής περιόδου είναι στο «Travel guide», ενώ φυσικά η εκπομπή επισκέπτεται και τη μεγαλοπρεπή αρχαία πόλη Τσίτσεν Ιτζά με τις επιβλητικές πυραμίδες της! 

Ένα ταξίδι στο Μεξικό δε θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένο χωρίς τεκίλα, τορτίγιες, αλλά και αυθεντικά τσούρος! 

Γιατί το αληθινό ταξίδι είναι για να το μοιράζεσαι.

«Travel guide», απόψε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN.

 

 

Δείτε το τρέιλερ