09-11-2021

Ο κορυφαίος χειρουργός Ρομποτικής στον κόσμο, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, έρχεται στο Success stories με τον Σπύρο Κούφαλη

Success Story

«Success stories», με τον Σπύρο Κούφαλη

 

Ο  κορυφαίος χειρουργός Ρομποτικής στον κόσμο είναι Έλληνας και μιλά στην εκπομπή «Success stories»

 

Η μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που προβάλλει και αναδεικνύει τις καλύτερες ιστορίες επιτυχίας Ελλήνων και Ελληνίδων από τον κόσμο των επιχειρήσεων και της επιστήμης είναι στο OPEN. Κάθε Τετάρτη βράδυ, ο Σπύρος Κούφαλης ξετυλίγει το κουβάρι της επιτυχίας ανθρώπων που κατόρθωσαν χάρις στην σκληρή δουλειά, το πείσμα, τις γνώσεις τους και το ταλέντο τους να διακριθούν ο καθένας στον τομέα του.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στη 01:30 στο OPEN, ο Σπύρος Κούφαλης υποδέχεται στο «Success stories», τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, τον άνθρωπο που έφερε την Ρομποτική χειρουργική στην Ελλάδα. Πρόσφατα μάλιστα ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος  χειρουργός Ρομποτικής στον κόσμο, μια διάκριση που πέρα από τον ίδιο, τιμά και την Ελλάδα.

Η ιστορία του εμπνέει καθώς,  ξεκίνησε από ένα μικρό νησί κοντά στη Ρόδο με μοναδικά εφόδια τα όνειρά του, το πείσμα του, την επιμονή του και την αγάπη του για την ιατρική. Αυτά ήταν που τον οδήγησαν στις ΗΠΑ. Εκεί γαλουχήθηκε ως ιατρός και ήρθε σε επαφή με επιστήμονες που του άλλαξαν την ζωή. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα γνώρισε στους Έλληνες, μέσω του Ιατρικού Αθηνών, τη Ρομποτική χειρουργική. Έδειξε με αυτόν τον τρόπο σε όλους, επιστήμονες και μη, τον δρόμο που θα ακολουθήσει η χειρουργική στο μέλλον. 

Το μότο του άλλωστε είναι «Life is short», θέλοντας να τονίσει πως η ζωή είναι σύντομη για να μην πάρει κανείς τις αποφάσεις που θέλει όταν το θέλει. 

Ιστορίες επιτυχίας από ανθρώπους που μας εμπνέουν. 

«SSuccess stories», με τον Σπύρο Κούφαλη, κάθε Τετάρτη στη 01:30 στο OPEN