10-11-2021

Η Ντίνα Νικολάου και ο Γιώργος Χατζηπαύλου έρχονται αυτή την εβδομάδα στο Familiar

Δελτίο τύπου - Familiar με Ντίνα Νικολάου και Γιώργο Χατζηπαύλου

Familiar με την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου 

 

Η Ντίνα Νικολάου μιλάει στο Familiar για τους γιους της και

ο Γιώργος Χατζηπαύλου δηλώνει ένας πολύ ευσυγκίνητος μπαμπάς

 

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15.00 στο OPEN, η Μυρτώ Κάζη και ο Ετεοκλής Παύλου μας κρατάνε την καλύτερη συντροφιά με θέματα που μας απασχολούν και με αγαπημένους καλεσμένους που μοιράζονται με την εκπομπή τις δικές τους εμπειρίες.

Αυτή την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στις 15:00, έρχεται στο πλατό του Familiar, η Nτίνα Νικολάου. Με χιούμορ και ειλικρίνεια αποκαλύπτει πως το μυστικό του πετυχημένου γάμου της είναι το ότι εκείνη και ο άντρας της έμεναν για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε διαφορετικές χώρες.

Με συγκίνηση λέει ότι δε θα κατάφερνε να κάνει καριέρα, αν δεν είχε την αμέριστη βοήθεια της μητέρας της, ειδικά όταν οι γιοι της ήταν στην εφηβεία. Τα παιδιά της συζητάνε μαζί της τα ερωτικά τους και η αγαπημένη chef μάλιστα, έχει γνωρίσει τις σχέσεις τους. Αυτό που απολαμβάνει είναι να τους μαζεύει όλους γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, γιατί εκεί γίνεται για εκείνη η πιο ουσιαστική επικοινωνία.

Τέλος «υποβάλλει» την Μυρτώ και τον Ετεοκλή σε ένα γαστρονομικό κουίζ. Θα καταφέρουν να απαντήσουν στις μαγειρικές της ερωτήσεις;

Στη συνέχεια, η διευθύντρια του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, Καλλιόπη Χαραλάμπους, παρουσιάζει τους κινηματογραφικούς θησαυρούς που θα απολαύσουν παιδιά και οι έφηβοι, ενώ για πρώτη φορά ακούμε τον αγαπημένο σεφ, Σωτήρη Κοντιζά ως «κύριο Τοντ», αφού αφιλοκερδώς δάνεισε τη φωνή του στην ταινία «Το δικό μας αστέρι». Η event planner και diy expert μας δίνει απλές, αλλά σωτήριες συμβουλές για τη σωστή οργάνωση της ντουλάπας μας. Στο ίδιο επεισόδιο η Πέγκυ Σιμιτζή δίνει έξυπνες ιδέες για παιδικά πάρτι και προτείνει ένα πρωτότυπο θέμα: την αλεπού στο διάστημα.

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 15:00 στην παρέα του «Familiar» έρχεται ένας μπαμπάς με πολύ χιούμορ, ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

Ο δημιουργός της πρώτης παράστασης stand up comedy για παιδιά, παραδέχτηκε ότι η ιδέα του ήρθε επειδή ανυπομονούσε να δει ο γιος του τη δουλειά του. Με χιούμορ παραδέχεται πως η πρώτη φορά που πήγε ο γιος του, ο Παντελής σε παράστασή του δεν πήγε πολύ καλά, αφού ο μικρός ήθελε να φύγει στα δύο πρώτα λεπτά. Αποκαλύπτει ότι θέλει να δείχνει άνετος, αλλά είναι ένας πολύ ευσυγκίνητος μπαμπάς και πως έχει όλα τα αστεία γνωρίσματα των γονιών τα οποία σατιρίζει!

Με αφορμή την αποστομωτική απάντηση της Μαριάννας Τουμασάτου στην ερώτηση αν ως μανούλα αισθάνεται τύψεις που φεύγει από το σπίτι για πολύωρα γυρίσματα, συζητάμε για τις ενοχικές μαμάδες και η ψυχολόγος Άσπα Πασπάλη εξηγεί τα οφέλη της απελευθέρωσης από τις ενοχές.

Η Μυρτώ και ο Ετεοκλής συνδέονται με τις χριστουγεννιάτικες Βρυξέλλες και η Φωτεινή Αθανασίου, μαμά του 19 μηνών Σπυρίδωνα, μιλά για τη ζωή της στην καρδιά της Ευρώπης.

Familiar:  Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15:00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ