11-11-2021

Τι θα δούμε απόψε στην κωμική σειρά του OPEN «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» - Ο Παύλος, οι βελόνες και το «Αστέρι 32»

Σ αγαπάω μεν... αλλά - Ελληνική σειρά

«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά»

απόψε στις 20.00 στο OPEN 

Ο Παύλος, οι βελόνες και το «Αστέρι 32» 

Απόψε στις 20.00 στο OPEN στο  «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» ο Παύλος πρέπει να ξεπληρώσει μία χάρη, αλλά κάπου εκεί είναι που τα μπερδέματα πάλι ξεκινάνε. 

Ο Παύλος έχει υποσχεθεί στη Νίνα να δώσει αίμα, για να ξεπληρώσει μια παλιά χάρη σε έναν φίλο. Η Νίνα χρωστάει, ο Παύλος πρέπει να ξοφλήσει, αλλά οι βελόνες του προκαλούν ζάλη και ψάχνει με αγωνία έναν τρόπο να γλυτώσει. Η απάντηση βρίσκεται στον Μάκη, που δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις βελόνες, και δέχεται να δώσει αίμα στην θέση του. Το γαϊτανάκι από χάρες ξεκινάει και ο Παύλος βρίσκεται ξαφνικά σε ραντεβού από dating app με το «Αστέρι 32», προσπαθώντας να ξοφλήσει τα ανεξόφλητα προτού η Δάφνη καταλάβει τί ακριβώς συμβαίνει. Για ακόμη μια φορά το σύμπαν δεν είναι με το μέρος του, και ένα ακόμη χάος δημιουργείται γύρω του… 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα. 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» απόψε στις 20:00 στο OPEN