15-11-2021

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην Τελευταία Ώρα - Οι εξελίξεις καθηλώνουν

Τελευταία ώρα, επεισόδια 31-35

Καθηλωτικές οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στην «Τελευταία Ώρα» 

Ο Αλέξης, ανήμπορος μακριά από την Κάτια, που νιώθει να ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θέτει την ζωή του σε κίνδυνο. Η Κάτια ανακαλύπτει πως η Έλλη έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με τον Άγγελο. Παράλληλα η Ζωή αποφασίζει να ψάξει τί συμβαίνει με τον μικρό Παύλο. Η Λουκία και ο Ανδρέας περνούν ονειρικά στο ταξίδι τους, αλλά κάτι απρόσμενο θα τους το χαλάσει.   

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/11 ΣΤΙΣ 17:50  

Η Άσπα παίζει παιχνίδια εξουσίας στη Σίλια για να της στρέψει την προσοχή μακριά από τον Μάρκο αλλά η Σίλια δείχνει να μην μπορεί να το βγάλει από το μυαλό της. Η Κάτια επισκέπτεται επιτέλους το σπίτι που τους έχει βρει η Σοφία, και αναγκάζεται να καταπιεί την έκπληξή της όταν καταλαβαίνει το σχέδιό της. Ο Αλέξης, ανήμπορος μακριά από την Κάτια, που νιώθει να ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θέτει την ζωή του σε κίνδυνο. Ο Ανδρέας και η Λουκία φεύγουν με το σκάφος για μερικές μέρες, και η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί την νέα πραγματικότητα. Η Έλλη και η Κική βγαίνουν οι δυο τους για να ξεχάσουν τα ερωτικά τους προβλήματα, όμως τελικά η βραδιά τους κρύβει μια αναπάντεχη έκπληξη…  

ΤΡΙΤΗ 16/11 ΣΤΙΣ 17:50  

Ο Αλέξης λιποθυμά μπροστά στα μάτια της Κάτιας. Μπαίνει άμεσα στο νοσοκομείο, και γίνεται η αφορμή να συναντηθούν η Μαρίνα με την Σοφία. Ο Νικόλας, όταν το μαθαίνει, αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα μαζί του άντρας προς άντρα. Ο Αντρέας με την Λουκία ζουν τον δεύτερο μήνα του μέλιτος ενώ η Έλλη βρίσκει ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τον Μάρκο. Ο Γιώργος συμβουλεύεται την ξαδέρφη του για να κερδίσει την Κική, ενώ η Κική παράλληλα τον αποφεύγει και μαθαίνει ότι η υπόθεση της Θεοδώρου φαίνεται να μην έχει κλείσει οριστικά…  

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/11 ΣΤΙΣ 17:50 

Η Κάτια ανακαλύπτει πως η Έλλη έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με τον Μάρκο (Άγγελο). Στο νοσοκομείο, ένας ψυχολόγος επισκέπτεται τον Αλέξη. Ο Κωνσταντίνος πιάνει την Νάντια σε μια δύσκολη στιγμή και δημιουργείται ακόμη μεγαλύτερη ένταση στην σχέση τους. Η Μαρίνα δέχεται μια άβολη επίσκεψη και σε συνδυασμό με μια φωτογραφία που παίρνει στο κινητό της, φτάνει στα όριά της. Μια φρικιαστική δράση αποκαλύπτεται στη ΜΚΟ της Άσπας. Παράλληλα η Ζωή αποφασίζει να ψάξει τί συμβαίνει με τον μικρό Παύλο. Η Λουκία και ο Ανδρέας περνούν ονειρικά στο ταξίδι τους, αλλά κάτι απρόσμενο θα τους το χαλάσει.    

ΠΕΜΠΤΗ 18/11 ΣΤΙΣ 17:50 

Η κρίση της Έλλης φέρνει αναστάτωση σε όλους καθώς ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν κάνοντας τη Λουκία και τον Ανδρέα να επισπεύσουν την επιστροφή τους. Ο Μάρκος ανησυχεί για την Έλλη πράγμα που τον οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά της ενώ η Κάτια εκμεταλλεύεται το συμβάν για να προσεγγίσει τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος έχει μια τρυφερή στιγμή με τη Νάντια μέχρι που ανακαλύπτει κάτι που τον ταράζει. Ο Νικόλας μπαίνει σε υποψίες από την θερμή υποστήριξη της Ισμήνης όσο η Μαρίνα βρίσκεται με την Έλλη περιμένοντας τους γονείς της. Όταν επιστρέφουν, μια σκηνή ζηλοτυπίας στον Ανδρέα γίνεται επικίνδυνη. Τέλος, η Σίλια κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη της Άσπας μόνο και μόνο για να την προδώσει. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  19/11 ΣΤΙΣ 17:50 

Ο Μάρκος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ένα σημαντικό στοιχείο που ως τότε το είχε στο συρτάρι για να επισπεύσει την έρευνά του. Η Ζωή συναντά τον Παύλο και νιώθει μεγαλύτερη ανάγκη να τον βοηθήσει. Η Άσπα δίνει ένα σκληρό μάθημα στην Σίλια και μια τελευταία ευκαιρία. Η Ισμήνη εξηγεί τις προθέσεις της σχετικά με τον Νικόλα στον Αντρέα. Η Κάτια δίνει ένα ερωτικό γράμμα στον Κωνσταντίνο. Η Έλλη συζητάει με την Λουκία για την Ρόδο και την βάζει να υποσχεθεί, να μην πει τίποτα ποτέ στον πατέρα της… ο οποίος την ακούει και απαιτεί να μάθει τι του κρύβουν.