15-11-2021

To χρυσό κορίτσι του TikTok, Άννα Μπαλάν απόψε στις Απλές κουβέντες

Δελτίο τύπου - Men Of Style, Άννα Μπαλάν

To χρυσό κορίτσι του TikTok, Άννα Μπαλάν απόψε στις «ΑΠΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ» 

Οι «ΑΠΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ» και οι «Men of Style», Σπύρος Ανδριανός, Χρήστος Παπανίκας και Θέμης Καλόγηρος, υποδέχονται απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN, το χρυσό τυφλό κορίτσι του TikTok, Άννα Μπαλάν, την οποία τη γνώρισαν και την αγάπησαν χιλιάδες χρήστες των social media.  

Η Άννα Μπαλάν μέσα από τo προφίλ της παρουσιάζει πως βλέπει η ίδια τον κόσμο, και εξηγεί πως οι άνθρωποι με απώλεια όρασης αντιλαμβάνονται τα πάντα γύρω τους και δημιουργούν δικές τους εικόνες. Η ίδια δηλώνει πως έχει αποδεχτεί τη διαφορετικότητά της και, πλέον, δεν αντιμετωπίζει τον εαυτό της, ως διαφορετικό.  Μιλάει για τη σημασία της ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και της κοινωνίας της ίδιας. Υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές; Πώς θα πρέπει οι γονείς να αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους όταν αυτά έχουν ειδικές ανάγκες; Η Άννα μας συστήνει επίσης τον τετράποδο φίλο και σκύλο-οδηγό της και εξηγεί τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για να πάρει κάποιος σκύλο-οδηγό, αλλά και την καθημερινότητά τους. Τέλος, περιγράφει τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη και αποκαλύπτει τη μεταξύ τους συζήτηση. 

Στο πλαίσιο της αυτοβελτίωσης, μιλάει για το φλερτ και τη σχέση της με τους άνδρες. Εξηγεί, πώς μπορεί να προσεγγίζει κανείς ανθρώπους με ολική ή μερική απώλεια όρασης.  

Η Άννα, φυσικά αποδέχτηκε την πρόκληση των παρουσιαστών. Προσπάθησε να περιγράψει τη φυσιογνωμία του ενός εκ των παρουσιαστών, βασιζόμενη στην αντίληψη και την παρατηρητικότητά της. Κλείνοντας η εκπομπή, αποκαλύπτει τον τρόπο που τη φλέρταρε ο σύντροφός της, αλλά και τον τρόπο που προτιμά να την προσεγγίζουν οι άνδρες. 

Οι «Απλές Κουβέντες» by Men of Style απόψε στις 00:30, στο OPEN, με καλεσμένη την Άννα Μπαλάν.