16-11-2021

Ανοιχτά: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Νίκο Μουτσινά

Δελτίο τύπου - Αννίτα Πάνια, Νίκος Μουτσινάς

Ανοιχτά, με την Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Νίκο Μουτσινά

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN, τον πολυτάλαντο Νίκο Μουτσινά και τα λένε όλα «Ανοιχτά».  

Ο Νίκος ανοίγει την καρδιά του και εξιστορεί τα παιδικά του χρόνια, αναφέρεται στην απώλεια της μητέρας του και στις σχέσεις του με τον πατέρα του και τα δύο του αδέρφια. 

Μιλάει για τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν και τις οποίες ξεπέρασε με πολύ εσωτερική δουλειά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Ακόμα παίρνει θέση Ανοιχτά για τη «διαφορετικότητα» και δηλώνει τα πράγματα όπως έχουν, χωρίς περιστροφές.  

Αποκαλύπτει μάλιστα, πως το πιο μεγάλο του όνειρο είναι να αποκτήσει όχι μόνο ένα... αλλά δύο παιδιά! Εκφράζει την άποψή του για τις καταγγελίες στον θεατρικό χώρο και ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από τη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου.  

Η Αννίτα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στον Νίκο, αφού ο αγαπημένος παρουσιαστής θα ακούσει τις φίλες του Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Σολωμού και Ματίνα Νικολάου να μιλάνε για αυτόν… με τα καλύτερα λόγια. 

Όσο για την Μαρία Ηλιάκη; Η Αννίτα προτείνει στο Νίκο να την πάρουν επί τόπου τηλέφωνο!

 

Η συνέχεια στην ταράτσα της Αννίτας.

 

«Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

 

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ