17-11-2021

Το LOCK ‘N’ ROAD συνεχίζει το ταξίδι του και φτάνει στη Φλωρεντία

Lock N Road - Δελτίο τύπου

LOCKNROAD

 

Η Ευρώπη χωρίς ανάσα

 

 

Η ομάδα του «LOCK ‘N’ ROAD» συνεχίζει το ταξίδι της στην Ευρώπη και φτάνει στην πανέμορφη Φλωρεντία, απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN.

 

Ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης και ο Περικλής Νασόπουλος, μαζί με το συνεργείο της εκπομπής που αποτελείται από μια παρέα νέων ανθρώπων, επιβιβάζονται στο βαν του «LOCK ‘N’ ROAD» και ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη. Η παρέα κάνει 8.000 χιλιόμετρα οδικώς διασχίζοντας τις ευρωπαϊκές πόλεις και δείχνει πώς γίνονται πια ταξίδια στην εποχή της «πανδημίας».

 

Γνωρίζουν τις πόλεις μέσα από τους ίδιους τους ανθρώπους και συζητάνε με ντόπιους αλλά και με Έλληνες που ζουν εκεί και είναι από διάφορους επαγγελματικούς και επιστημονικούς κλάδους. Πώς αντιμετωπίζουν τη νέα αυτή πραγματικότητα και πώς έχει διαμορφωθεί η καθημερινότητά τους;

 

Στη Φλωρεντία ο Παναγιώτης και ο Περικλής συναντούν τον Μουράν, εικαστικό και tattoo artist και συζητούν μαζί του για τη ζωή του αλλά και τις αλλαγές που έφερε η πανδημία. Την ίδια ώρα, ο Θάνος και ο Κωνσταντίνος βρίσκουν την Άντρεα, φοιτήτρια νομικής, που τους μιλά για τα νέα δεδομένα που δημιούργησε ο Covid στη ζωή στη Φλωρεντία, αλλά και την υπόλοιπη -βαριά χτυπημένη από την πανδημία- Ιταλία, πώς το έζησε η ίδια αλλά και τα σχέδια και τις προσδοκίες της για το μέλλον.

 

Την επόμενη μέρα, συναντιούνται με την Ιζαμπέλα, φοιτήτρια Ιστορίας της τέχνης, από την Ονδούρα. Η Ιζαμπέλα αναλύει πώς είναι τα πράγματα στην εκπαίδευση και πόσο επηρέασε την καθημερινότητα ο COVID και τους ξεναγεί στο πανέμορφο κέντρο της Φλωρεντίας, ντύνοντας την ξενάγηση με «πικάντικες» ιστορικές λεπτομέρειες.

 

Νέα ταξίδια, νέες εμπειρίες! Το ταξίδι στην Ευρώπη συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Κάθε εβδομάδα η παρέα του «LOCK ‘N’ ROAD» συνεχίζει το ταξίδι της στην Ευρώπη και μεταφέρει πώς είναι η Γηραιά Ήπειρος την περίοδο της πανδημίας .

 

«LOCK ‘N’ ROAD», απόψε και κάθε Τετάρτη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο OPEN.

 

Δείτε το τρέιλερ