17-11-2021

Ο ορισμός του αυτοδημιούργητου Έλληνα, ο Γιώργος Κούκης, μιλά απόψε στην εκπομπή «SUCCESS STORIES»

Γιώργος Κούκης «SUCCESS STORIES»

«SUCCESS STORIES», με τον Σπύρο Κούφαλη

 

Ο ιδρυτής της Temenos, Γιώργος Κούκης μιλά στην εκπομπή «SUCCESS STORIES»

 

Η μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που προβάλλει και αναδεικνύει τις καλύτερες ιστορίες επιτυχίας Ελλήνων και Ελληνίδων από τον κόσμο των επιχειρήσεων και της επιστήμης είναι στο OPEN. Κάθε Τετάρτη βράδυ, ο Σπύρος Κούφαλης ξετυλίγει το κουβάρι της επιτυχίας ανθρώπων που κατόρθωσαν χάρις στην σκληρή δουλειά, το πείσμα, τις γνώσεις τους και το ταλέντο τους να διακριθούν ο καθένας στον τομέα του.

 

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στη 01:30 στο OPEN, ο Σπύρος Κούφαλης υποδέχεται στο «SUCCESS STORIES», τον Γιώργο Κούκη τον αυτοδημιούργητο Έλληνα από την Χαλκίδα ο οποίος δημιούργησε, την Temenos, τη μεγαλύτερη εταιρία Banking Software στον κόσμο! Ο Γιώργος Κούκης είναι ο ορισμός του αυτοδημιούργητου ανθρώπου, αφού ξεκίνησε τη δεκαετία του εξήντα από την Χαλκίδα με προορισμό την Αυστραλία μαζί με την έγκυο τότε σύζυγο του, δίχως χρήματα και χωρίς να γνωρίζει Αγγλικά.

 

 Όπως αναφέρει ο ίδιος, «Ο φόβος δεν πρέπει να μας τρομάζει. Πρέπει να είμαστε τολμηροί, αισιόδοξοι και να έχουμε όραμα. Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Όλα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Για όποιον προσπαθεί τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο» και ο ίδιος το απέδειξε στην πράξη!

 

Ιστορίες επιτυχίας από ανθρώπους που μας εμπνέουν.

 

«SUCCESS STORIES», με τον Σπύρο Κούφαλη, κάθε Τετάρτη στη 01:30 στο OPEN