18-11-2021

Η Ελένη Χατζίδου και ο Γιώργος Χειμωνέτος έρχονται στο Familiar

Δελτίο τύπου - Familiar, Ελένη Χατζίδου, Γιώργος Χειμωνέτος

«Familiar» με την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου

  

Η Ελένη Χατζίδου και ο Γιώργος Χειμωνέτος έρχονται στο «Familiar» 

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15.00 στο OPEN, η Μυρτώ Κάζη και ο Ετεοκλής Παύλου μας κρατάνε την καλύτερη συντροφιά με θέματα που μας απασχολούν και με αγαπημένους καλεσμένους που μοιράζονται με την εκπομπή τις δικές τους εμπειρίες.

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στις 15.00, στο πλατό της εκπομπής έρχεται η Ελένη Χατζίδου και για πρώτη φορά ο Ετεοκλής έχει την ευκαιρία να κάνει συνέντευξη στη γυναίκα του μόνο που αντί να τη δυσκολέψει με τις ερωτήσεις του, μάλλον τον δυσκολεύει η Ελένη. Η Ελένη αποκαλύπτει ποιο είναι το μεγαλύτερό ελάττωμα του Ετεοκλή, την πρώτη τους κουβέντα, το ότι γονάτισε στην πρόταση γάμου, αλλά και το πόσο πολύ την έχει στηρίξει σε όλα. Ένα βίντεο - έκπληξη που έχει ετοιμάσει η Ελένη με τη μικρή Μελίτα, συγκινεί τόσο πολύ τον Ετεοκλή που με δυσκολία κρατά τα δάκρυά του.

Τιμώντας την Παγκόσμια Μέρα Προωρότητας, η Μυρτώ μοιράζεται τη συγκινητική εμπειρία της και το συναίσθημά της όταν κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της το μωρό της, 14 μέρες μετά τη γέννησή του. Η ψυχολόγος Ζωή Στραβοπόδη μιλά για ένα θέμα που απασχολεί πολλά ζευγάρια, αλλά λίγα το συζητάνε: την αναθέρμανση της σεξουαλικής ζωής. Τέλος, μαθαίνουμε τα πάντα για τη νέα χορευτική μανία, το commercial dance, από τη Μαρία Λυραράκη, μία από τις καλύτερες Ελληνίδες χορεύτριες και πρώην χορευτική παρτενέρ του Σάκη Ρουβά. 

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 15.00, στην παρέα του Familiar έρχεται ένας μπαμπάς που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα, ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Ο άνθρωπος που γνωρίσαμε ως πρωταθλητή ποδηλασίας, αλλά και ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, είναι πια οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών.

Λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων της γυναίκας του, ο Γιώργος πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο και στις δραστηριότητες τους. Είναι αυτός ο μπαμπάς που έβαλε πίσω τις δικές του ασχολίες για να δώσει περισσότερο χρόνο στα παιδιά του. Όπως λέει και ο ίδιος δεν ήθελε να περάσει το μεγάλωμα των παιδιών του δουλεύοντας.

Με νόημα, αλλά χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, αποκαλύπτει πως το 2022 θα κάνει σίγουρα τηλεόραση! Τέλος δίνει συμβουλές για το πως θα μάθουν τα μικρά παιδιά ποδήλατο.

Ακόμα, η Σταυρούλα Χρόνη δείχνει πως μπορούμε πολύ εύκολα να φτιάξουμε slime και να κάνουμε ένα εντυπωσιακό πείραμα λάβας, ενώ ο Κυριάκος Μελάς και οι μικροί επίδοξοι σεφ μας υποδέχονται στο μάθημα μαγειρικής τους.

Τέλος, η εκπομπή συνδέεται με τη Νότια Κορέα και μαθαίνουμε για τη ζωή στην άλλη άκρη του κόσμου από την ερωτική μετανάστρια Ελισάβετ Κυρίτση.

«Familiar»:  Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15:00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ