18-11-2021

Τι θα δούμε απόψε στο Σ'αγαπάω μεν... αλλά - Ο Παύλος και η Δάφνη σε νέες περιπέτειες

Σ αγαπάω μεν αλλά, επεισόδιο 15

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέες περιπέτειες

απόψε στις 20.00 στο OPEN

 

 

Απόψε στις 20.00 στο OPEN o Παύλος και η Δάφνη προσπαθούν να περάσουν μία ολόκληρη μέρα μέσα στο σπίτι, αλλά μάλλον αυτό αποδεικνύεται πολύ δύσκολο

Η ιδέα της Πηνελόπης να περάσουν ο Παύλος και η Δάφνη μία ολόκληρη μέρα στο σπίτι σε τρυφερούς εναγκαλισμούς… αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ’ όσο ακούγεται! Οι φίλοι τους, ο  Στέφανος και η Μυρτώ, δυο ενοχλητικά καλοπροαίρετοι τύποι, τους επισκέπτονται και ανατρέπουν όλα τα σχέδιά τους οδηγώντας τους σε μια τρελή- τρελή περιπέτεια χωρίς τέλος! Στο μεταξύ ο Δάνος  χάνει ξαφνικά τον μέντορά του και μαζί και το «ταλέντο» του και επιστρατεύει τον Μάκη για βοήθεια, ενώ η Νίνα και η Ηλιάνα αντιμετωπίζουν με τη βοήθεια ενός ιδιαίτερα ευσυγκίνητου γιατρού τα πεταρίσματα που ταλαιπωρούν τον Οδυσσέα. Ποια είναι, όμως, στην πραγματικότητα η θεία; Ποιος ο μέντορας; Ποιος ο γιατρός; Και κυρίως … ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Λεωνίδας ο Τσίτσιρας;! 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» απόψε στις 20:00 στο OPEN