22-11-2021

Οι Απλές κουβέντες υποδέχονται απόψε τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Δελτίο τύπου - Απλές κουβέντες - Γιώργος Χατζηπαύλου

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου απόψε στις «Απλές κουβέντες»

 

Οι «Απλές κουβέντες» υποδέχονται τον Γιώργο Χατζηπαύλου, απόψε στις 00:45 στο OPEN.

Ο Σπύρος Ανδριανός, ο Χρήστος Παπανίκας και ο Θέμης Καλόγηρος ή, αλλιώς, οι Men of Style, παρουσιάζουν την εκπομπή του OPEN «Απλές Κουβέντες by Men of Style» και μιλάνε για τα θέματα που μας απασχολούν, εστιάζοντας κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις, είτε πρόκειται για επαγγελματικές είτε για προσωπικές, καθώς και για θέματα αυτοβελτίωσης.

Απόψε στις «Απλές κουβέντες» έρχεται ο Γιώργος Χατζηπαύλου και μιλάει για το πώς ξεκίνησε η πορεία του στο Stand Up, ενώ αποκαλύπτει ότι η αγάπη του για τον γραπτό λόγο τον οδήγησε στην κωμωδία.

Εξηγεί πώς συνδέεται η εξωστρέφεια με το χιούμορ και πώς ο ίδιος το χρησιμοποίησε, ως «όπλο» στις κοινωνικές του συναναστροφές. Ο Γιώργος Χατζηπαύλου σχολιάζει, μεταξύ άλλων, την πολιτική ορθότητα των ημερών, διαχωρίζοντας την ελευθερία από την ευαισθησία και την κωμωδία από τη στοχευμένη επίθεση, μέσω της κωμωδίας. Πόσο τον απασχολεί η ευθυκρισία των θεατών;

Ο αγαπημένος κωμικός αποκαλύπτει τον τρόπο που διαχειρίζεται το άγχος, λίγο πριν βγει  στην παράσταση και μοιράζεται απρόοπτα περιστατικά που του έχουν συμβεί, κατά τη διάρκεια παράστασης.

Στο challenge, ο Γιώργος Χατζηπαύλου και οι υπόλοιποι παρουσιαστές κρίνουν τον Χρήστο, στην προσπάθειά του να απαγγείλει ένα απόσπασμα από το καινούργιο βιβλίο του. Για τους τηλεθεατές που χρησιμοποιούν το χιούμορ, όταν φλερτάρουν, συμβουλεύει τι αστεία να μην κάνουν στο πρώτο ραντεβού.

Οι «Απλές Κουβέντες» by Men of Style απόψε στις 00:45, στο OPEN, με καλεσμένο τον Γιώργο Χατζηπαύλου.

 

 

Δείτε το τρέιλερ