23-11-2021

#OpenMyCinema με ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

Κωδικός Κολιμπρί - The Hummingbird Project - Ξένη ταινία

Δύο ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο #OpenMyCinema αυτή την εβδομάδα

 

Οι πρώτες τηλεοπτικές μεταδόσεις στο #OpenMyCinema συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, με δύο συναρπαστικές ξένες ταινίες.

 

 

Απόψε, Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 21.00 θα μεταδοθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το δραματικό θρίλερ «ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΛΙΜΠΡΙ» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κιμ Νούεν.

 

 

Το συναρπαστικό δράμα αγωνίας και μαύρου χιούμορ πάνω στην απληστία, τη ματαιοδοξία και το νόημα της ζωής, από ένα σούπερ καστ πρωταγωνιστών με ξεχωριστές ερμηνείες. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Τζέσι Άιζενμπεργκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και  Σάλμα Χάγιεκ.

 

Δύο ξαδέρφια από τη Νέα Υόρκη, ο Βίνσεντ και ο Άντον απασχολούνται στις Συναλλαγές Υψηλής Συχνότητας των διεθνών αγορών, όπου τα κέρδη μπορούν να γεννιόνται μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όταν κάποια στιγμή, αποφασίζουν να φτιάξουν μια οπτική ίνα από το Κάνσας μέχρι το Νιου Τζέρσι που θα κάνει και τους ίδιους εκατομμυριούχους, θα βρουν μπροστά τους την Εύα Τόρες, μια ριψοκίνδυνη επενδύτρια και πρώην εργοδότριά τους, που έχει βάλει στόχο ζωής να τους καταστρέψει. Ο πόλεμος μεταξύ τους θα έχει απρόσμενες συνέπειες για όλους...

 Δείτε το τρέιλερ

The Bye Bye Man - Ξένη ταινία

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα  θα μεταδοθεί το μεταφυσικό θρίλερ «ΤΗΕ ΒΥΕ ΒΥΕ ΜΑΝ», σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

 

 

Η ταινία  είναι βασισμένη στο βιβλίο The Bridge to Body Island του Ρόμπερτ Ντέιμον Σνεκ, και σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στη μεγάλη οθόνη.

 

Τρεις φοιτητές μετακομίζουν σε ένα παλιό σπίτι, όπου σύντομα συνειδητοποιούν ότι έχουν γίνει στόχος μιας υπερφυσικής οντότητας με το όνομα «The Bye Bye Man». Η προσπάθειά τους όμως να τον απωθήσουν, προϋποθέτει ότι δεν πρέπει να αποκαλύψουν σε κανέναν την μάχη τους για επιβίωση, αφού όποιος μάθει την ύπαρξη της οντότητας, θα είναι και το επόμενο θύμα της.

 

Πρωταγωνιστούν οι Ντάγκλας Σμιθ, Μάικλ Τρούτσο, Λούσιαν Λαβισκάουντ, και Κάρι-Αν Μος, Φάι Νταναγουέι . Στη σκηνοθεσία είναι η Στέισι Τάιτλ και το σενάριο είναι του Τζόναθαν Πέννερ.

 Δείτε το τρέιλερ

Δύο συναρπαστικές ξένες ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο #OpenMyCinema!