24-11-2021

Ο Θάνος Καλλίρης, η Αναστασία Περράκη και ο Κυριάκος Μελάς κάθονται αυτή την εβδομάδα στον καναπέ του «Familiar»

Familiar - Μυρτώ Κάζη, Ετεοκλής Παύλου

«Familiar» με την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου

 

 

Ο Θάνος Καλλίρης, Αναστασία Περράκη και ο Κυριάκος Μελάς κάθονται

αυτή την εβδομάδα στον καναπέ του «Familiar»

 

 

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15.00 στο OPEN, η Μυρτώ Κάζη και ο Ετεοκλής Παύλου μας κρατάνε την καλύτερη συντροφιά με θέματα που μας απασχολούν και με αγαπημένους καλεσμένους που μοιράζονται με την εκπομπή τις δικές τους εμπειρίες.

 

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 15.00, η Μυρτώ και ο Ετεοκλής υποδέχονται στο «Familiar» τον  chef Κυριάκο Μελά, ο οποίος τους γλυκαίνει με ένα λαχταριστό, αλλά και ελαφρύ cheesecake.

Στην παρέα του «Familiar», έρχεται και η πανέμορφη μαμά Αναστασία Περράκη, η οποία  εξομολογείται πώς βιώνει την εφηβεία της κόρης της και πώς αντιμετωπίζει όλες τις αλλαγές που παρατηρεί στη συμπεριφορά της. Ακόμα η θεραπεύτρια ειδικής αγωγής και συγγραφέας Ιουλιέτα Νταβέλα δείχνει πώς να κρατήσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών με τα παραμύθια και ο παιδοδοντίατρος Σωκράτης Μητάκος απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που έχουν οι γονείς για τα δόντια των παιδιών.

 

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 15.00, ο Θάνος Καλλίρης κάθεται στον καναπέ του «Familiar» και θυμάται την ένδοξη εποχή των 90’s με την ποπ μουσική να βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. Στο «Familiar» ο Θάνος Καλλίρης μιλάει για μία πλευρά του όχι πολύ γνωστή, αυτή του στοργικού πατέρα.

Μοιράζεται τις καθημερινές πατρικές αγωνίες και ενοχές του και τις συμπυκνώνει σε ένα ερώτημα: «Ποια είναι η ισορροπία ανάμεσα στα ναι και στα όχι που πρέπει να πεις στα παιδιά σου»; Ακόμα εξομολογείται πως όταν έφυγε ο γιος του για σπουδές, ένιωσε όπως χαρακτηριστικά λέει, ότι «άδειασε το σπίτι του». Τέλος, αποκαλύπτει ποια ήταν η πρώτη του δουλειά, όταν ήταν μόλις δέκα ετών.

 

Στη συνέχεια, η παιδίατρος Κατερίνα Κατσιμπάρδη δίνει συμβουλές που μπορούν να σώσουν ζωές: τι μπορεί να κάνει κανείς αν το παιδί πνίγεται από τροφή ή οποιοδήποτε ξένο σώμα και πώς πρέπει να αντιδράσει στην περίπτωση αλλεργικού σοκ.

Η εκπομπή συνδέεται επίσης με την Πράγα όπου η Λυδία μιλά για τη ζωή της με την 15 μηνών κόρη της και τον Ισπανό άντρα της στη γραφική πόλη της Τσεχίας, ενώ για το τέλος η Μυρτώ και ο Ετεοκλής ξεναγούνται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσεία της Αθήνας, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

 

«Familiar»:  Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15:00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ