26-11-2021

Τι θα δούμε απόψε στο Σ' αγαπάω μεν... αλλά - Η Ρία μαθαίνει την αλήθεια για τον Μάκη και την Ηλιάνα

Σ αγαπάω μεν αλλά, επεισόδιο 17

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέες περιπέτειες 

απόψε στις 20.00 στο OPEN 

 

 

Απόψε στις 20.00 στο OPEN η Ρία μαθαίνει την αλήθεια για τον Μάκη και την Ηλιάννα, ενώ ο Παύλος και η Δάφνη προσπαθούν να αντισταθούν…. στις εκπτώσεις που μόλις ξεκίνησαν. 

 

Ο Παύλος δε μπορεί να συγχωρέσει με τίποτα στο Μάκη ότι έκανε σεξ με την Ηλιάνα πίσω από την πλάτη του. Τι σόι κολλητοί είναι και δεν τον εμπιστεύτηκε; Για να πνίξει τον πόνο του βγαίνει στα μαγαζιά, μιας και έχει ξεκινήσει η αγαπημένη του περίοδος… οι εκπτώσεις. Η Δάφνη του υπενθυμίζει πως τα έξοδα τρέχουν, περιμένουν και ένα παιδί, οπότε να μην κάνει τα γνωστά έξοδα που κάνει κάθε χρόνο και γεμίζει το σπίτι άχρηστα πράγματα. Ο Παύλος συμφωνεί απόλυτα. Και τελικά ψωνίζει κρυφά. Παράλληλα μια σειρά από ατυχείς συμπτώσεις αποκαλύπτουν στη Ρία την αλήθεια για τον Μάκη και την Ηλιάνα. Εκεί που φαίνεται πως θα γίνει πόλεμος, τελικά η κοριτσοπαρέα πνίγει τον πόνο της με βότκες… εκτός από την Δάφνη, που λυγίζει μπροστά στις πινακίδες «1 + 1» και αποφασίζει να ψωνίσει… κρυφά από τον Παύλο, φυσικά. 

 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού. 

 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα. 

 

 

«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» απόψε στις 20:00 στο OPEN

 

 

Δείτε το τρέιλερ