26-11-2021

Τι θα δούμε απόψε στο Σ' αγαπάω μεν... αλλά

Σ αγαπάω μεν αλλά, επεισόδιο 18

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέες περιπέτειες

απόψε στις 20.00 στο OPEN

 

 

Απόψε στις 20.00 στο OPEN η Δάφνη προσπαθεί μάταια να τσακωθεί με τον Παύλο, την ίδια στιγμή που η Ηλιάνα ετοιμάζει τραπέζι συμφιλίωσης.

 

Τα ζευγάρια καμιά φορά φτάνουν στο «μη παρέκει», στο απροχώρητο. Ο καυγάς τότε είναι η καλύτερη εκτόνωση, εκτός και αν έχει κανείς «καυγαδοφοβία», όπως έχει άλλωστε ο Παύλος. Όσο κι αν προσπαθεί η Δάφνη να εκτονώσει την πίεση της συμβίωσης, ο Παύλος αρνείται να καυγαδίσει. Παρ’ όλο που η συμφιλίωση φτάνει τη σχέση σε ένα άλλο επίπεδο πιο… προχωρημένο. Η συμφιλίωση του Δάνου και της Πηνελόπης τον ταξίδεψε ως την Αμερική. Θ’ αντέξουν όμως τα νεύρα των άλλων τις προσπάθειές του να φτάσει στο Χόλυγουντ;  Η Ρία και ο Μάκης έχουν χωρίσει οριστικά ή κάτι μέσα τους έχει μείνει; Η Ηλιάνα θα βοηθήσει με το τραπέζι συμφιλίωσης που ετοιμάζει ή θα τα κάνει χειρότερα;

 

 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

 

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» απόψε στις 20:00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέϊλερ