29-11-2021

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη δραματική σειρά του OPEN «Η Τελευταία Ώρα»

Η τελευταία ώρα, επεισόδια 41-45

Οι εξελίξεις καθηλώνουν αυτή την εβδομάδα στην «Τελευταία Ώρα».

Έλλη και Μάρκος έρχονται πιο κοντά, αλλά το δυστύχημα στη Ρόδο είναι ξανά στο προσκήνιο.

Η Κάτια δέχεται επίθεση από δύο άντρες και ο Κωνσταντίνος τη σώζει και την περιθάλπει σπίτι του. Η Μαρίνα λέει στην Έλλη για τον τσακωμό του πατέρα της με το θείο της, ενώ παράλληλα η Λουκία αναστατώνεται μετά από μια εξομολόγηση του Νικόλα. Η Κάτια προσποιούμενη τη μεσίτρια μαθαίνει πληροφορίες για το παλιό σπίτι και καταλαβαίνει ότι η Μαρίνα της είπε ψέματα για το ποιος μένει εκεί. Η Έλλη και ο Μάρκος βγαίνουν ραντεβού σε μια όμορφη ταβέρνα δίπλα στο κύμα και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Τέλος, ο Αλέξης βλέπει κάτι στην τηλεόραση που θα τους φέρει ξανά αντιμέτωπους με το δυστύχημα στη Ρόδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/11 ΣΤΙΣ 17:50

Η Κάτια δέχεται επίθεση από δύο άντρες, ο Κωνσταντίνος τη σώζει και την περιθάλπει σπίτι του με απρόσμενες συνέπειες. Ο Νικόλας εξαφανίζεται και η Ισμήνη ανήσυχη, πάει στο σπίτι της Λουκίας και του Αντρέα για να μάθει τι έγινε. Ξαφνικά το κουδούνι χτυπάει και η Ισμήνη ανοίγει την πόρτα στην Μαρίνα. Η Κική κανονίζει έξοδο στο γνωστό μπαρ, για να γνωρίσει στην Έλλη τον Γιώργο. Όταν η Έλλη ετοιμάζεται να φύγει, σαν άγγελος εξ’ ουρανού εμφανίζεται ο Μάρκος και η βραδιά εξελίσσεται με τις καλύτερες προδιαγραφές. Ο Νικόλας καλεί την Λουκία και της ζητάει να πάει να τον βρει, ενώ η Μαρίνα αρπάζει την ευκαιρία όταν μένει μόνη με τον Αντρέα. Η Άσπα λυγίζει στα λόγια της Σίλιας ενώ η Ζωή αναγκάζεται να πάρει σπίτι της τον Παύλο μετά από ένα άγριο σκηνικό που έζησε σπίτι του, με τους γονείς του. Ο Νικόλας ανοίγει τα χαρτιά του στην Λουκία και την σοκάρει, ενώ η επιστροφή της Έλλης στο σπίτι βρίσκει την Μαρίνα απροετοίμαστη...

 

ΤΡΙΤΗ 30/11 ΣΤΙΣ 17:50

 

Η Μαρίνα λέει στην Έλλη για τον τσακωμό του πατέρα της με το θείο της. Παράλληλα η Λουκία αναστατώνεται μετά από μια εξομολόγηση του Νικόλα. Η Έλλη ξεκινά τις συνεδρίες με την ψυχίατρο και της αφηγείται το όνειρο, ενώ η Κάτια προκαλεί ξανά τον Κωνσταντίνο. Λίγο αργότερα, η συνάντησή με δυο πρόσωπα, θα φέρει τα πάνω κάτω. Γιώργος και Κική αντιμετωπίζουν νέο πρόβλημα στη σχέση τους. Η Ζωή παραμένει καχύποπτη για τον Γεράσιμο, τη στιγμή που κάποιος τον παρακολουθεί.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 01/12 ΣΤΙΣ 17:50

Η Κάτια προσποιούμενη τη μεσίτρια μαθαίνει πληροφορίες για το παλιό σπίτι και καταλαβαίνει ότι η Μαρίνα της είπε ψέματα για το ποιος μένει εκεί. Την ψαρεύει και όταν η Μαρίνα της λέει ότι έχει πάλι ραντεβού με την ίδια πελάτισσα, αποφασίζει να την ακολουθήσει για να μάθει τι κρύβει. Ο Νικόλας βρίσκει τη Λουκία και προσπαθεί να δικαιολογηθεί για τη συμπεριφορά του αλλά η Λουκία του ξεκόβει κάθε επαφή. Την ίδια στιγμή στην εταιρεία ο Δαμιανός δίνει οδηγίες στη Μάντυ για το πως να συνεχίσουν το σχέδιό τους αλλά ο Ανδρέας τους πιάνει στα πράσα. Η Έλλη και ο Μάρκος βγαίνουν ραντεβού σε μια όμορφη ταβέρνα δίπλα στο κύμα και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Λίγο πριν φιληθούν όμως, ο Μάρκος το κόβει και της λέει ότι δεν μπορεί να το κάνει. Τέλος, ο Αλέξης βλέπει κάτι στην τηλεόραση που θα τους φέρει ξανά αντιμέτωπους με το δυστύχημα στη Ρόδο.