29-11-2021

Συναρπαστικές ξένες ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

Σκοτεινό αμάρτημα - The Poison Rose - Ξένη ταινία

Συναρπαστικές ξένες ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

 

Ο μαγικός κόσμος του κινηματογράφου έρχεται κάθε μέρα στο OPEN, με καθηλωτικές ξένες ταινίες, αγαπημένους ηθοποιούς και ξεχωριστές ερμηνείες. 

Ένας συναρπαστικός κόσμος γεμάτος δράση, συγκίνηση, περιπέτεια, γέλιο και αγωνία έρχεται κάθε βράδυ στις οθόνες μας. Αυτή την εβδομάδα το OPEN έχει εξασφαλίσει δύο ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση. Τη δραματική αστυνομική ξένη ταινία «Σκοτεινό αμάρτημα», αλλά και την ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια «Ο γκρινιάρης», με ελληνική μεταγλώττιση. 

Απόψε, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 21:00 η δραματική αστυνομική ταινία «Σκοτεινό αμάρτημα» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN, με τους Τζον Τραβόλτα, Μόργκαν Φρίμαν, Φάμκε Γιάνσεν και Πίτερ Στορμάρε.

Ο Κάρσον Φίλιπς, πρώην σταρ του ποδοσφαίρου, ο οποίος αποφάσισε στην πορεία να γίνει ιδιωτικός ντετέκτιβ, αναλαμβάνει μια υπόθεση εξαφάνισης, η οποία ενώ αρχικά μοιάζει υπόθεση ρουτίνας, σταδιακά τού αποκαλύπτει έναν κόσμο διαφοράς και απάτης, που απειλούν μια ολόκληρη πόλη. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν στον ορίζοντα της υπόθεσης εμφανίζεται μια μυστηριώδης γυναίκα που φαίνεται να κινεί τα νήματα πίσω από όλα αυτά. 

Στη σκηνοθεσία είναι οι Τζορτζ Γκάλο και Φραντσένσκο Τσινκουεμάνι, ενώ στο σενάριο οι Ρίτσαρντ Σαλβατόρε, Φραντσένσκο Τσινκουεμάνι και Λούκα Τζιλιμπέρτο. 

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 21:00 η ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια «Ο γκρινιάρης», σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN. 

Ο γκρινιάρης - Here Comes the Grump - Ξένη ταινία

Με την υπογραφή στο σενάριο του Τζιμ Χεκτ, δημιουργού της ταινίας «Εποχή των Παγετώνων: Η Απόψυξη», μια πολύχρωμη περιπέτεια με έξυπνη πλοκή και χαρακτήρες που κάνουν αίσθηση. 

Ο μικρός Τέρι θα βρεθεί άθελά του σε ένα μαγεμένο βασίλειο, όπου καλείται να βρει το χαμένο κλειδί της χαράς και της ευτυχίας προτού ο μάγος Γκρινιάρης το εξαφανίσει για πάντα. Την ίδια στιγμή, η πριγκίπισσα Αυγή θα χρειαστεί επειγόντως τη βοήθειά του. 

Οι καλύτερες ξένες ταινίες είναι στο OPEN, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση!