01-12-2021

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και ο Μάνος Πίντζης έρχονται αυτή την εβδομάδα στο Familiar

Δελτίο τύπου - Familiar με την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου, με τους Κάρμεν Ρουγγέρη και Μάνο Πίντζη

Familiar με την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου

 

 

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και ο Μάνος Πίντζης έρχονται στο χριστουγεννιάτικο και γιορτινό Familiar

 

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15.00 στο OPEN, η Μυρτώ Κάζη και ο Ετεοκλής Παύλου μας κρατάνε την καλύτερη συντροφιά με θέματα που μας απασχολούν και με αγαπημένους καλεσμένους που μοιράζονται με την εκπομπή τις δικές τους εμπειρίες. 

Το «Familiar» έβαλε τα χριστουγεννιάτικά του και με ανεβασμένη διάθεση την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 15.00 στο OPEN, η Μυρτώ και ο Ετεοκλής υποδέχονται την αγαπημένη ηθοποιό Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με το παιδικό θέατρο. Η κυρία Ρουγγέρη  μιλά για την πρώτη της θεατρική ομάδα, τους «Ρακοσυλλέκτες», μια ομάδα που φτιάχτηκε για τα παιδιά της και τους φίλους τους, έφτασε τα 30 μέλη, βραβεύτηκε και έγινε η αφορμή να βρει τον προορισμό της ζωής της, το παιδικό θέατρο.

Συνδεόμαστε με το Λος Άντζελες και μαθαίνουμε από τη μαμά Σίσσυ Ζωγράφου πώς είναι η καθημερινότητα στην καρδιά της παγκόσμιας βιομηχανίας θεάματος. Λίγο μετά η beauty expert Βασιλική Καρανζογιάννη δείχνει 5 εύκολα μυστικά ομορφιάς που θα εκτιμήσουν όλες οι πολυάσχολες γυναίκες.

Τέλος, η Μυρτώ και ο Ετεοκλής γίνονται τουρίστες για μια μέρα στην Αθήνα και παρατηρούν στην πόλη ομορφιές που προσπερνούσαν και ποτέ δεν είχαν παρατηρήσει.

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 15:00 στο OPEN στο πλατό του «Familiar» έρχεται ο Μάνος Πίντζης και δηλώνει πως αυτό που προέχει για εκείνον είναι τα παιδιά του, η 10χρονη Τόνια και ο 7χρονος Μάριος. Θέλει να είναι ευτυχισμένα και όχι καλοί μαθητές.

Ακόμα δηλώνει πως οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι μία μεγάλη μάστιγα. Οι γονείς βιάζονται πάρα πολύ και έτσι δεν απολαμβάνουν καμία στιγμή με τα παιδιά τους. Φανερά φορτισμένος, περιγράφει ένα περιστατικό έξω από το σχολείο του παιδιού του, όταν ένας «βιαστικός» γονιός παρ’ ολίγο να χτυπήσει το παιδί του με το αυτοκίνητο. Μάλιστα αποκάλυψε πως ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και στον γιο του πολύ καλού του φίλου Γιώργου Καράβα.

Στη συνέχεια, η εκπομπή θέλοντας να τιμήσει την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, συνδέεται με τον Κώστα Χρονόπουλο, τον προσθετικό που ανέλαβε από την πρώτη στιγμή τον Ετεοκλή ο οποίος εξηγεί με ποιους τρόπους βοηθάει αυτούς που έχουν «πέσει» να ξαναπερπατήσουν. Ακόμα, η Μαρία Τούβα είναι μαμά της πανέμορφης Νεφέλης και του γενναίου Δημήτρη, που ζει με εγκεφαλική παράλυση. Άνοιξε το σπίτι της για το Familiar και μίλησε για τις αβάσταχτες δυσκολίες, αλλά και τις ανυπολόγιστες χαρές της ζωής της με τον Δημήτρη.

Στις χαρές της ζωή όμως είναι και οι γιορτές και για αυτό η Σταυρούλα Χρόνη δείχνει πώς γίνονται γρήγορα και εύκολα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα.

Τέλος, ο μαιευτήρας και γυναικολόγος αναπαραγωγής Ιωάννης Καλογήρου μιλά για την ερωτική ζωή μετά την εγκυμοσύνη.

 

Familiar:  Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15:00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ