03-12-2021

Η Ζέτα Δούκα έρχεται στις Απλές κουβέντες, τη Δευτέρα στις 00:45 στο OPEN

Απλές κουβέντες, Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα έρχεται στις «Απλές κουβέντες»

 

Οι «Απλές κουβέντες» υποδέχονται τη Ζέτα Δούκα, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στις 00:45 στο OPEN.

 

  Η Ζέτα Δούκα μιλάει από καρδιάς στους Men of Style και εξομολογείται άγνωστες στιγμές της ζωής της. Ανατρέχει στο παρελθόν και περιγράφει πώς πήρε την απόφαση να αφήσει την προηγούμενη δουλειά της και να ασχοληθεί με την υποκριτική. Μιλάει ακόμα για την παιδική της ηλικία και μοιράζεται τον προβληματισμό της, όσον αφορά το πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές σε σχέση με την αυτονομία και την ανεξαρτησία των ανθρώπων.

  Όπως η ίδια παραδέχεται έχει ζήσει μια ζωή με πολλές δυσκολίες, αλλά ποτέ δεν τη σταμάτησαν από το να προχωρήσει στη ζωή της. Εξομολογείται πως έχει παλέψει με την κατάθλιψη για πολλά χρόνια και εξηγεί πώς κατάφερε να την ξεπεράσει. Μοιράζεται τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα, όταν αυτά προκύπτουν.

  Χαρακτηρίζει την περίοδο που πέρασε, εξαιτίας των γεγονότων του #ΜeΤoo, ως περίοδο πολύ μεγάλης μαυρίλας. Δηλώνει πως ένιωσε την ευθύνη των όσων είπε και ευθύνη για τους ανθρώπους που της ζητούσαν βοήθεια. Πόσο προετοιμασμένη ήταν; Ποιο ήταν το κίνητρο για να το ξεκινήσει όλο αυτό; Τι προσδοκά και τι επιζητά να αλλάξει; Αλλαγή; Δικαιοσύνη; Πώς οραματίζεται την κοινωνία;  Τέλος, αναλύει τις κινήσεις που έχει κάνει μαζί με τη Σοφία Μπεκατώρου, για την αλλαγή του ποινικού κώδικα και την εφαρμογή της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Η Ζέτα Δούκα μιλάει και για τα παιδικά βιβλία που έχει γράψει και εξηγεί, πώς αυτά μπορούν να λειτουργήσουν, ως μέσο για να μεταφερθούν στα παιδιά οι αξίες που πραγματεύονται οι ιστορίες. Ποιοι χαρακτήρες από τα βιβλία της άραγε θα ήταν οι παρουσιαστές;

Οι «Απλές Κουβέντες» by Men of Style τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στις 00:45 στο OPEN, με καλεσμένη τη Ζέτα Δούκα.

 

Δείτε το τρέιλερ