07-12-2021

Το Travel guide ταξιδεύει στην χριστουγεννιάτικη Ευρώπη

Travel guide Χριστουγεννιάτικη Ευρώπη

Το «Travel guide» ταξιδεύει σε Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και στην χριστουγεννιάτικη Βιέννη

 

 

Το «Travel guide» και ο Θάνος Παπαδημητρίου κάνουν ένα μοναδικό γιορτινό road trip  στη στολισμένη Ευρώπη με αφετηρία το Βελιγράδι και στάσεις στη βασίλισσα του Δούναβη Βουδαπέστη, τη νεανική Μπρατισλάβα και την αυτοκρατορική Βιέννη, απόψε τα μεσάνυχτα στο OPEN.

 

Πρώτη στάση η πλατεία Δημοκρατίας της σερβικής πρωτεύουσας, στον κεντρικό πεζόδρομο και η ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου ΣάββαΤο ταξίδι συνεχίζεται στη Βουδαπέστη  με μία βραδινή κρουαζιέρα στο Δούναβη για μία πρώτη ξενάγηση στα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της ουγγρικής πρωτεύουσας, ανάμεσα στα οποία το νεογοτθικής αρχιτεκτονικής κτίριο του ουγγρικού κοινοβουλίου, αλλά και οι υπέροχες γέφυρες που ενώνουν τη λοφώδη Βούδα με την πεδινή Πέστη, δημιουργώντας την ενιαία σήμερα Βουδαπέστη.

 

Σημείο αναφοράς τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε η χριστουγεννιάτικη αγορά που στήνεται έξω από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου  και ξεχωρίζει για την ειδυλλιακή της ατμόσφαιρα, τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα και το 3D χριστουγεννιάτικο show που απεικονίζεται στην πρόσοψη του ναού.

 

Επόμενος προορισμός η Μπρατισλάβα για μία σύντομη στάση στο διάσημο εστιατόριο U.F.O. που μοιάζει όντως με ιπτάμενο δίσκο. Τελευταίος σταθμός στο γιορτινό αφιέρωμα στην Κεντρική Ευρώπη είναι η βασίλισσα των Χριστουγέννων Βιέννη!

 

Ευφάνταστοι στολισμοί, σοκολατένιοι πειρασμοί, αυτοκρατορικά παλάτια και οι ωραιότερες χριστουγεννιάτικες αγορές της αυστριακής πρωτεύουσας έρχονται σε πρώτο πλάνο.

 

 

Γιατί το αληθινό ταξίδι, είναι για να το μοιράζεσαι.

 

Απόψε, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα στο OPEN.