10-12-2021

Η τελευταία ώρα, από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, σε νέα ώρα στις 20:00 στο OPEN

Η τελευταία ώρα

«Η τελευταία ώρα», από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, σε νέα ώρα

στις 20:00 στο OPEN

 

Η αγαπημένη δραματική σειρά από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου θα προβάλλεται σε νέα ώρα στις 20:00, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα καθηλώνουν. Η Μαρίνα γυρνώντας σπίτι, δέχεται επίθεση από τον άγνωστο στο μπαρ αλλά τελευταία στιγμή τη σώζει ο Νικόλας. Η Έλλη λέει στον Ανδρέα όλη την αλήθεια για το ατύχημα προκαλώντας ένα μπαράζ αποκαλύψεων και αλυσιδωτών αντιδράσεων που τους φέρνουν όλους σε ρήξη. Η Ισμήνη μαθαίνει τι συνέβη στη Ρόδο ενώ παράλληλα ο Αλέξης θα κάνει κάτι πολύ άσχημο που δείχνει τον πανικό του.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/12 ΣΤΙΣ 20:00

Η Κάτια καλεί την Έλλη και τον Αλέξη για να τους πει για το μήνυμα του τύπου απ’ τη Ρόδο αλλά κανείς δεν απαντάει. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα γυρνώντας σπίτι, δέχεται επίθεση από τον άγνωστο στο μπαρ αλλά τελευταία στιγμή τη σώζει ο Νικόλας. Ο Δαμιανός αναγκάζεται να προδώσει τη Μάντυ επειδή ανακάλυψε τη φωτογραφία του Άρη, λέγοντας στον Ανδρέα ότι του την πέφτει και πως συνέχεια τον ρωτάει για τα μαγαζιά που θέλει να ανοίξει ο Λαμπρόπουλος. Ο Μάρκος, μετά το τηλεφώνημα της Ζωής, αποφασίζει να γυρίσει ο ίδιος στην Ελλάδα για να είναι δίπλα της, αφήνοντας όμως έτσι πίσω την Έλλη. Ο Παύλος το σκάει από το σπίτι και ζητάει από τη Ζωή να μείνει μαζί της, ενώ την ίδια στιγμή ο Κωνσταντίνος ζητάει από την Κάτια να κρατήσουν την τυπική τους σχέση γιατί οτιδήποτε άλλο δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Τέλος, η Έλλη παίρνει κι αυτή μήνυμα απ’ τον τύπο απ’ τη Ρόδο και αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Ανδρέα.

 

ΤΡΙΤΗ 14/12 ΣΤΙΣ 20:00

Η Έλλη λέει στον Ανδρέα όλη την αλήθεια για το ατύχημα προκαλώντας ένα μπαράζ αποκαλύψεων και αλυσιδωτών αντιδράσεων που τους φέρνουν όλους σε ρήξη. Τα μηνύματα του Πέτρου στενεύουν τον κλοιό γύρω από την Κάτια, την Έλλη και τον Αλέξη που βεβιασμένα προχωράνε στη λάθος κίνηση. Στην άλλη πλευρά του ατυχήματος, ο Μάρκος και η Ζωή έντρομοι προσπαθούν να βρουν τι είναι αυτό που θέλουν εκείνοι που ερευνούσε η Κατερίνα, μέχρι που ο Μάρκος φτάνει σε μια μεγάλη ανακάλυψη. Την ίδια στιγμή η Άσπα αναθέτει στη Σίλια να ψάξει την άγνωστη φίλη της Κατερίνας. Όμως το μυστηριώδες αυτό πρόσωπο περιμένει ακόμα στη σκιά.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/12 ΣΤΙΣ 20:00

Ο Ανδρέας αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από ένα σκοτεινό πρόσωπο, ενώ Μαρίνα και Νικόλας τσακώνονται για το ποια είναι η καλύτερη λύση για την Κάτια. Η Ισμήνη μαθαίνει τί συνέβη στη Ρόδο.  Παράλληλα ο Αλέξης θα κάνει κάτι πολύ άσχημο που δείχνει τον πανικό του. Ένα πρόσωπο – κλειδί από το παρελθόν της Κατερίνας εμφανίζεται στο προσκήνιο. Η Κική κάνει άλλη μια τεράστια γκάφα και τσακώνεται άσχημα με την Κάτια. Μια πληροφορία, όμως, κάνει Κάτια και Αλέξη να αναθαρρήσουν. 

 

 

«Η τελευταία ώρα», από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, σε νέα ώρα

στις 20:00 στο OPEN